Аурор Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Е ескуенвај и Дарко, превише сте ви мекани за овакве теме. Ja sam ti pitoma i fina duša od čoveka. 0110_hahaha A jesu bezobrazni malko, uzvrati If you want. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Децембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Видим... одем на кратко, већ се створи тема чија је готово једина сврха ко ће више и сочније да пљуне на атеисте. Кад бих дао одговор на све што је одваљено на овој теми био бих овде до сутра. Е ескуенвај и Дарко, превише сте ви мекани за овакве теме. Niko ne vredja ateiste.Više puta smo naglasili da nikoga ne generalizujemo.A što se tiče onoga što Semberac govori,njegove stavove ne deli niko na forumu. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Видим... одем на кратко, већ се створи тема чија је готово једина сврха ко ће више и сочније да пљуне на атеисте. Е ескуенвај и Дарко, превише сте ви мекани за овакве теме. Pa jel realno ocekivati da ako dodjes na forum gde vecina ima potpuno suprotne stavove i nazore od tvjih da naidjes na vecinsko razumevanje i objektivnost? Mora covek sa tim da se pomiri, jer to mu dodje aksiom ljudske naravi.Pogledaj malo onaj forum Ateista, koliko samo strawmenovanja, generalizacija pa i histerisanja. Ovde je jos super udobno. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 A ako je to sve tako, nije li onda apsolutno svejedno kako se ja izjašnjavam? Ili je prosto bitno imati još jednu dušu u organizaciji? у каквој сад организацији? Ти мислиш да сам ја поверовала у Христа јер сам хтела да приступим некаквој организацији? Само се чудим твом размишљању исто колико и ти мом Hoćeš da ti nađem kako bi reagovao Mr Vice President da si mu tako ispričala? Znači polako, ne možeš nikome tako da pričaš, da li ti je jasno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука