Милан Ракић Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Jedino što mogu da zamjerim Digitalnom anđelu je što je uzimana video prezentacija sa zapada Углавном, да је видео презентација узимана са истока, или пак нашег порекла-онда замерки не би било... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Neka hvala sto dalje od mene s takvim filmovima. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Углавном, да је видео презентација узимана са истока, или пак нашег порекла-онда замерки не би било... Čitate li Vi otkrivenje Jovanovo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Kao što je rekao Dositej Hilandarac ovaj film je sektaški. Po cemu je sektaski? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Po cemu je sektaski? Kako po čemu po mnogo čemu. Radio ga je anoniman autor koji ne želi da se predstavi nikome nije rađen sa blagoslovom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Kako po čemu po mnogo čemu. Radio ga je anoniman autor koji ne želi da se predstavi nikome nije rađen sa blagoslovom. Možda je naprotiv blagoslov anonimno došao, samo što mi ne znamo. Jer nam nije od koristi da znamo. Ko će to da opovrgne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Čitate li Vi otkrivenje Jovanovo? Шта ће ми Откривење, кад за ту сврхи постоје овакви филмови и прозорљиви страци... Ја само њима верујем... Спусти се Јуро мало на земљу и не постављај глупа питања... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Шта ће ми Откривење, кад за ту сврхи постоје овакви филмови и прозорљиви страци... Ја само њима верујем... Спусти се Јуро мало на земљу и не постављај глупа питања... Ne, a glupo je pitanje da li čitate Otkrivenje Jovanovo.. Mislim, hej, gospodine, čitate li Bibliju, on odgovori čitam, naravno. Čitate li Otkrovenje Jovanovo? Zašto postavljaš glupa pitanja? Logično ispada da sam tupson što postavljam uopšte neka pitanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Ne, a glupo je pitanje da li čitate Otkrivenje Jovanovo.. Mislim, hej, gospodine, čitate li Bibliju, on odgovori čitam, naravno. Čitate li Otkrovenje Jovanovo? Zašto postavljaš glupa pitanja? Logično ispada da sam tupson što postavljam uopšte neka pitanja. Благо теби младићу... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Kako po čemu po mnogo čemu. Radio ga je anoniman autor koji ne želi da se predstavi nikome nije rađen sa blagoslovom. Radio ga je Apostolski centar 888 i ima blagoslov oca Nikolaja paracinskog i mislim oca Joila. Jurodiv је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Radio ga je Apostolski centar 888 i ima blagoslov oca Nikolaja paracinskog i mislim oca Joila. Gde to piše da ima blagoslov oca Joila i da je radio Apostolski centar 888? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Gde to piše da ima blagoslov oca Joila i da je radio Apostolski centar 888? A gdje piše da blagoslova nema? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 A gdje piše da blagoslova nema? Ne moraš biti bezobrazan tako, ne mora da piše nešto da nebi imalo što se tiče blagoslova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Ne moraš biti bezobrazan tako, ne mora da piše nešto da nebi imalo što se tiče blagoslova. Neću biti bezobrazan. A gdje stoji da blagoslova nema? Ko to može da dokaže? Kako se blagoslov uopšte dokazuje, jer je očito da se upućuje u par sekundi, ko je bez blagoslova kad ga neko blagoslovi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Neću biti bezobrazan. A gdje stoji da blagoslova nema? Ko to može da dokaže? Kako se blagoslov uopšte dokazuje, jer je očito da se upućuje u par sekundi, ko je bez blagoslova kad ga neko blagoslovi? Srpska pravoslavna crkva se ogradila od toga da ovaj film ima blagoslov. Film ima i ne realnih delova tipaj ono paklu gde nigde ne postoji dokaz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука