Jump to content

film Digitalni andjeo I - Zig zveri

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jedino što mogu da zamjerim Digitalnom anđelu je što je uzimana video prezentacija sa zapada

Углавном, да је видео презентација узимана са истока, или пак нашег порекла-онда замерки не би било... 

Подели на овим сајтовима

Neka hvala sto dalje od mene s takvim filmovima.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Čitate li Vi otkrivenje Jovanovo?

Шта ће ми Откривење, кад за ту сврхи постоје овакви филмови и прозорљиви страци... Ја само њима верујем... :)

Спусти се Јуро мало на земљу и не постављај глупа питања... 

Подели на овим сајтовима

Шта ће ми Откривење, кад за ту сврхи постоје овакви филмови и прозорљиви страци... Ја само њима верујем... :)

Спусти се Јуро мало на земљу и не постављај глупа питања... 

Ne, a glupo je pitanje da li čitate Otkrivenje Jovanovo.. Mislim, hej, gospodine, čitate li Bibliju, on odgovori čitam, naravno. Čitate li Otkrovenje Jovanovo? Zašto postavljaš glupa pitanja? Logično ispada da sam tupson što postavljam uopšte neka pitanja.

Подели на овим сајтовима

Ne, a glupo je pitanje da li čitate Otkrivenje Jovanovo.. Mislim, hej, gospodine, čitate li Bibliju, on odgovori čitam, naravno. Čitate li Otkrovenje Jovanovo? Zašto postavljaš glupa pitanja? Logično ispada da sam tupson što postavljam uopšte neka pitanja.

Благо теби младићу...

Подели на овим сајтовима

Ne moraš biti bezobrazan tako, ne mora da piše nešto da nebi imalo što se tiče blagoslova. 

Neću biti bezobrazan. A gdje stoji da blagoslova nema? Ko to može da dokaže? Kako se blagoslov uopšte dokazuje, jer je očito da se upućuje u par sekundi, ko je bez blagoslova kad ga neko blagoslovi?

Подели на овим сајтовима

Neću biti bezobrazan. A gdje stoji da blagoslova nema? Ko to može da dokaže? Kako se blagoslov uopšte dokazuje, jer je očito da se upućuje u par sekundi, ko je bez blagoslova kad ga neko blagoslovi?

Srpska pravoslavna crkva se ogradila od toga da ovaj film ima blagoslov. Film ima i ne realnih delova tipaj ono paklu gde nigde ne postoji dokaz. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...