Jump to content

film Digitalni andjeo I - Zig zveri

Оцени ову тему

Препоручена порука

Srpska pravoslavna crkva se ogradila od toga da ovaj film ima blagoslov. Film ima i ne realnih delova tipaj ono paklu gde nigde ne postoji dokaz. 

Mislite oni krici iz pakla. Pa tako recite.. Ako se ogradila, onda ok, podržavam. Ako takvo nešto ne smje da podlegne blagoslovu, ne znači ni da je čitav film falsifikat.

Подели на овим сајтовима

Mislite oni krici iz pakla. Pa tako recite.. Ako se ogradila, onda ok, podržavam. Ako takvo nešto ne smje da podlegne blagoslovu, ne znači ni da je čitav film falsifikat.

Gledao sam sva tri dela filma drugi deo govori o zvuku ne znam da li si ti gledao filma ali prvi deo je najgori od tri dela koja postoje. 

Подели на овим сајтовима

Da bi nesto valjalo, mora u potpunosti da valja. Meni ovaj film ne valja.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

@@Jurodiv,

Oladi malo. Ne znam koliko si dugo u veri, ali ovde si dosao sa potpuno pogresnim pristupom.

Ako mozes da citas Otkrovenje Jovanovo bez knjige koja ga tumaci i pri tom razumes sve, skidam kapu.

Pravoslavlje je vera koja siri ljubav i radost, nikad strah. E zbog toga sumnjam da su ovi dokumentarci uradjeni sa blagoslovom.

:bleh: :dedica: :dedica: :dedica:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

@@Jurodiv,

Oladi malo. Ne znam koliko si dugo u veri, ali ovde si dosao sa potpuno pogresnim pristupom.

Ako mozes da citas Otkrovenje Jovanovo bez knjige koja ga tumaci i pri tom razumes sve, skidam kapu.

Pravoslavlje je vera koja siri ljubav i radost, nikad strah. E zbog toga sumnjam da su ovi dokumentarci uradjeni sa blagoslovom.

Svako može da nas da se lažno predstavi da kaže da ima blagoslov za film. Da ima blagoslov kao što on kaže autor bi se javno predstavio rekao svoje ime i prezime a ne da ostanem anoniman. 

Подели на овим сајтовима

Blagoslov ili ne svejedno kad u tom filmu nesto smrdi.

Sto bi MP autoportretski i nesvesno samokriticki rekao: "red istine, red lazi..."

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

@@Jurodiv,

Sa ovim sam ga tumačenjima čitao. Pa baci pogled. Niko ne razumije Otkrivenje do duhovni asketa. A to je moguće za bilo koga da postane putem podvizavanja. Ovo je striktno Sveti Otac. Otkrivenje ne širi strah nego Istinu. Dokumentarac ne širi strah nego istinu, ako se desi da jedno parče nije u saglasju sa nama percepiranom istinom, zašto bi onda mi bili u pravu, a oni ne, je li to postoji neka naša univerzalna istina spram nečije? Zašto lijepiti nekom etiketu laži čim ne misli isto što i mi? Blagoslov je neophodan, ali ja ne sumnjam. Blagoslov je nužan, ali multimedija je u pitanju, kako se to još multimedija uopšte blagosilja, to meni nije jasno..

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/TumacenjeOtkrovenjaSvetiAndrejKesarijski/TumacenjeOtkrovenjaSvetiAndrejKesarijski.htm

Подели на овим сајтовима

@@Jurodiv,

Hvala ti za link kad stignem bacicu pogled. No da pitam sebe a i vas koliko mi je korisno da znam sve o zigu zveri kad vec nocas mogu dusu da mi potraze :.mislise. :.mislise.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...