Jump to content

Da li hrišćani smatraju Allaha i Muhammeda ,alejhi sellam, za neprijatelje

Оцени ову тему

Препоручена порука

Брате Енизе, а Тито?Па гдје њега заборави... facenew22222222

facenew22222222

Tito je krio se u mjestu odakle sam ja 1943, i obečao muslimanima sva prava samo da ga zaštite od četnika i stvarno poslije rata ispunio je obečanja, poslao naše prvake na goli otok! facenew22222222
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Али много је муслимана њему захвално, јер од 1974 добили сте право као сопствена нација да се изјашњавати. До тада сте били Срби муслимани или Хрвати муслимани (незнам дал је постојало Југословен муслиман, али вјероватно). Шта кажеш на то брате Енизе?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Али много је муслимана њему захвално, јер од 1974 добили сте право као сопствена нација да се изјашњавати. До тада сте били Срби муслимани или Хрвати муслимани (незнам дал је постојало Југословен муслиман, али вјероватно). Шта кажеш на то брате Енизе?

Postojalo je ili da se izjasnimo kao srbi (Bez muslimani)ili kao hrvati (bez muslimani i neopredjeljen.

On nam je uz određene pritiske vratio ono što svakom čovjeku i pripada a tro je identitet!A to je da se izjašnjavam onako kako je hoću ne onako kako neko misli da se trebam izjasniti.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Па ето Енизе, ту ти је ваљао 1000000001010

Само кажем, многи ми муслимана говорило све најнајнај о Титу. А има и она друга ствар: БИХ је постала федерална република у СФРЈ...такву аутономију БИХ за време краљевине Југославије није имала. Да није било Тита, питање је дал би данас БИХ била независна држава. Јер иначе, ко зна какве би унутрашње границе у Југославнији биле.

Подели на овим сајтовима

Ја се само надам да ће на попису у БИХ бити опција изјашњавање по националној припадности. Видећем. 1000000001010

Подели на овим сајтовима

Не сматрам за непријатеље, али не сматрам Мухамеда Божијим послаником. Разлог? Говори супротно Христу.

Управо тако :drugarstvo: а што се Allaha тиче за мене је то именица Бог на арапском језику ништа више ни мање пд тога.

Imao bih jedno pitanje za nase Hriscane:

Kako se zove Bog po Bibliji?

Подели на овим сајтовима

Znam da je Jesus svojim apostolima naveo da Boga zovu "Otac"

Matej 6

6 A ti kad se moliš, uđi u klet svoju, i zatvorivši vrata svoja, pomoli se Ocu svom koji je u tajnosti; i Otac tvoj koji vidi tajno, platiće tebi javno.

2 Car. 4:33, Jer. 17:10

7 A kad se molite, ne govorite mnogo ko neznabošci; jer oni misle da će za mnoge reči svoje biti uslišeni.

1 Car. 18:26, Prop. 5:2

8 Vi dakle ne budite kao oni; jer zna Otac vaš šta vam treba pre molitve vaše;

Подели на овим сајтовима

Postojalo je ili da se izjasnimo kao srbi (Bez muslimani)ili kao hrvati (bez muslimani i neopredjeljen.

On nam je uz određene pritiske vratio ono što svakom čovjeku i pripada a tro je identitet!A to je da se izjašnjavam onako kako je hoću ne onako kako neko misli da se trebam izjasniti.

Имаш право...

Ја желим да се изјасним као Клингонац...и оснујем Клингонску републику БиХ јер сматрам да су клингонци једини заслужни за велику историјску улогу БиХ у међупланетарним сукобима...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ime Boga po bibliji je" jesam ".Dakle onaj koji jeste ,ono što ima stvarano postojanje ne uzrokovano ničim .

Međutim tebe muči gradacija Otac,Sin Duh Sveti .

Otac je jer ima Sina i Sin je jer ima Oca .

Uzevši na sebe telo i prirodu čovečiju Hristos je postao isti sa svakim čovekom ,zato je Bog Otac Hristos je poistovetio sebe i čoveka ili drugim rečima sa Hristom smo usinovljeni Ocu .

I sada smo svi u potencijalu Bogovi ,ko se upodobi Ocu kroz Hrista Duhom Svetim biće uznet na tron Božanstva tj biće Bog po blagodati

Подели на овим сајтовима

Ime Boga po bibliji je" jesam ".Dakle onaj koji jeste ,ono što ima stvarano postojanje ne uzrokovano ničim .

Uzevši na sebe telo i prirodu čovečiju Hristos je postao isti sa svakim čovekom ,zato je Bog Otac Hristos je poistovetio sebe i čoveka ili drugim rečima sa Hristom smo usinovljeni Ocu .

I sada smo svi u potencijalu Bogovi ,ko se upodobi Ocu kroz Hrista Duhom Svetim biće uznet na tron Božanstva tj biće Bog po blagodati

U ovim stihovima govori Jesus svojim ucenicima "Otac vas". Sto podrazumijeva Oca kao Oca svim ljudima.

A i Adam je Sin "Boziji". Ne samo Isus

Luka 3

38 Sina Enosovog, sina Sitovog, sina Adamovog, sina Božijeg.

U stzarom Zavjetu se spominje Ime Boga Jehova (JHWN). Da li je to Bozije Ime?

Подели на овим сајтовима

Не сматрам за непријатеље, али не сматрам Мухамеда Божијим послаником. Разлог? Говори супротно Христу.

Управо тако 0212_rolleyes а што се Allaha тиче за мене је то именица Бог на арапском језику ништа више ни мање пд тога.

Imao bih jedno pitanje za nase Hriscane:

Kako se zove Bog po Bibliji?

Nema potrebe da se zove ikako. On je uvek prisutan. POšto ime služi da bi se razlikovali jedni od drugih, a On je jedan - nema ni potrebe za imenom.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Да се сложим са Мидрашем и да допуним!

БОГ (грч: Θεός), појам који се не може дефинисати, јер је то "Име које је изнад сваког имена" (Флп 2, 9); највише Биће (Суштина), коме Православна теологија даје тумачење кроз служење и величање Његове славе, када је и једино могуће изразити оно што Бог у Библији говори ο самоме Себи.

Под појмом Бог подразумева се Биће које је све створило, а само је нестворено; дакле, Бог јe Творац који је изнад света, и није од овог света. Бог је први узрок овог света, свега створеног и временог, а Његова особина није створеност, него нествореност, непроузрокованост, самобитност. Бог је узрок почетка (1 Moj 1,1) човекове историје, а Његово постојање је чињеница којој није потребно никакво разјашњавање. Само је Бог "први и последњи", а сазнати Бога, значи открити Га на извору сопственог постојања.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Izlazak 3

14 A Gospod reče Mojsiju: Ja sam Onaj što jeste. I reče: Tako ćeš kazati sinovima Izrailjevim: Koji jeste, On me posla k vama.

Ovo je kod vas prihvatljivo ili?To je odgovor vaseg Boga na pitanje ko je ON?

Подели на овим сајтовима

А да ли је Исус стварно то говорио?Одакле Вам докази да је Нови завет истинит и да га неко није преправљао?Да ли су католици писали и мењали Нови завет вековима,па су га преко Грчких попова пренели код нас?Мене као православца занима,одакле Ви сви знате да и Библија и Куран нису мењани,и да Богу нису битне ситнице?Зашто је Ватикан лагао и признао да нема доказе о првој Библији?Кад већ скрећете са теме и помињете цитате!

Иначе мени нико није непријатељ,осим оних муслимана који хоће да узму Косово и Метохију,да праве велику албанију!Само они.10% муслимана је нормално!искрено

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...