Toma Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Ја имам један примерак Чарнићевог НЗ послао ми један протестантски пастор. Превод је супер и књига је практична за коришћење због меких корица Imam i ja jedan i to mali, maleni format. Evo mi ga u džepu. Zatreba po neki put... To su oni nekada delili i po osnovnim školama, ali su to deca masovno bacala, pa su valjda prestali. 'Greota' da se Sveto Pismo baci. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 bukvalno sam ih nalazio po ulicama.... i kontejnerima Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 shta si trazhio po kontejnerima? cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Kod nas su ložili vatru sa Svetim Pismom koje su oni dijelili, naša crnogorska posla 0442_feel. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 shta si trazhio po kontejnerima? nove zavete u izdanju gideonitskog društva... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Brate Tomo gde bih mogao nabaviti takav mali format svetog pisma? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Brate Tomo gde bih mogao nabaviti takav mali format svetog pisma? имам ја не треба ми пошто имам "наше" са благословом Епископа Лаврентија. јави се на пп послаћу ти поштом ако желиш?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Ako ti nije problem. Hvala ti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Ako ti nije problem. Hvala ti пошаљи адресу... t1253 t1253 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Ја имам око стотињак оним малих Нових завјета, плавих корица.. Па ако коме треба, приступите. :cheesy: Oдакле ми толико? Дуга прича. ljupko and Nikadel је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Zbilja odkud ti toliko? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Један мој пријатељ прошле године је био на Конференцији Гидеонита у САД, па су му послали неколико хиљада... :cheesy: Тако да сам се и ја мало огреб'о од њега.. Иначе, тај мој пријатељ је протестантски проповједник. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Odkuda njima toliki novac da štampaju onolike NZ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Odkuda njima toliki novac da štampaju onolike NZ То је група веома успјешних бизнисмена из цијелога свијета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 e da to sam provalio, gideoniti usko saradjuju sa protestantima Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука