Jump to content

Ко су Гидеонити?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја имам један примерак Чарнићевог НЗ послао ми један протестантски пастор. Превод је супер и књига је практична за коришћење због меких корица amin-nas

Imam i ja jedan i to mali, maleni format.

Evo mi ga u džepu. Zatreba po neki put...

To su oni nekada delili i po osnovnim školama, ali su

to deca masovno bacala, pa su valjda prestali.

'Greota' da se Sveto Pismo baci.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Одговори 62
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Brate Tomo gde bih mogao nabaviti takav mali format svetog pisma?

имам ја не треба ми пошто имам "наше" са благословом Епископа Лаврентија. јави се на пп послаћу ти поштом ако желиш?!

Подели на овим сајтовима

Ја имам око стотињак оним малих Нових завјета, плавих корица.. :) Па ако коме треба, приступите. :cheesy:

Oдакле ми толико? Дуга прича.

selam-smajli

Подели на овим сајтовима

Један мој пријатељ  прошле године је  био на Конференцији Гидеонита у САД, па су му послали неколико хиљада...  :cheesy:  Тако да сам се и ја мало огреб'о од њега.. selam-smajli  Иначе, тај мој пријатељ је протестантски проповједник.

Подели на овим сајтовима

e da to sam provalio, gideoniti usko saradjuju sa protestantima

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...