Jump to content

Потребност литургијске обнове.

Оцени ову тему

vas stav o liturgijskoj obnovi  

82 члановâ је гласало

1. 1. vas stav o liturgijskoj obnovi

• neophodna
      35
    • potrebna
      15
    • nepotrebna
      18
    • suvisna
      4
    • opasna
      17

Препоручена порука

aj sad zovi nandora i šmeterlinga ... i tradiciju...on je dartanjan

??? ??????

P.S. ??? ???? ????, ??? ?? ???????? ?? ?(?)?????? ??????????????... ?????? ?? ?????? ? ???? ?? ???? - ????? ???? ?????? ?? ????????. ??? `?? ???? - ?????? ????? ? ????.  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

naravno, kako neko ko je savršen može da se obnavlja... to je za nas nedostojne...

ja se iskreno pitam-šta li bi se kod tebe obnavljalo...sve je na mestu

UKLJU?UJU?I I FONT

???????? ??? ?????? ???? ?? ?????? ?????? ??? ???? ?? ?????????? ?? ?????????, ? ?? ???? ???? ????? ????, ????? ?????? ???? ???? ??????????????, ? ?? ?? ???? ?????????.

?? ????? ?? ??????? ?? ???? ??????? ????? ?????? ???? ??????? ?? ?????????? ???? ? ???? ??????,??????? ?? ?? ???? ???????? ???? ?? ?? ?? ?????? ,??? ?? ?? ???????? ?????? ????? ????  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj
Подели на овим сајтовима

naravno, kako neko ko je savršen može da se obnavlja... to je za nas nedostojne...

UKLJU?UJU?I I FONT

???????? ??? ?????? ???? ?? ?????? ?????? ??? ???? ?? ?????????? ?? ?????????, ? ?? ???? ???? ????? ????, ????? ?????? ???? ???? ??????????????, ? ?? ?? ???? ?????????.

?? ????? ?? ??????? ?? ???? ??????? ????? ?????? ???? ??????? ?? ?????????? ???? ? ???? ??????,??????? ?? ?? ???? ???????? ???? ?? ?? ?? ?????? ,??? ?? ?? ???????? ?????? ????? ????  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj

??????, ????? ?? ??????????.

Подели на овим сајтовима

UKLJU?UJU?I I FONT

?? ????? ?? ??????? ?? ???? ??????? ????? ?????? ???? ??????? ?? ?????????? ???? ? ???? ??????,??????? ?? ?? ???? ???????? ???? ?? ?? ?? ?????? ,??? ?? ?? ???????? ?????? ????? ????  joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj

??????? ??????? ????????? ???????,??? ??? ????? ????? ???????? ,?? ?? ?? 6 ? ??????? ?? ??? ?????? ???? ??? ?????????.???? ??????? ? ????? ? ?????,??? ?? ???? ??  joooj
Подели на овим сајтовима

UKLJU?UJU?I I FONT

?? ????? ?? ??????? ?? ???? ??????? ????? ?????? ???? ??????? ?? ?????????? ???? ? ???? ??????,??????? ?? ?? ???? ???????? ???? ?? ?? ?? ?????? ,??? ?? ?? ???????? ?????? ????? ????  joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj

??????? ??????? ????????? ???????,??? ??? ????? ????? ???????? ,?? ?? ?? 6 ? ??????? ?? ??? ?????? ???? ??? ?????????.???? ??????? ? ????? ? ?????,??? ?? ???? ??  joooj
??????? ???? ??????? ??????? ?????? ????????, ?? ??? ?????? ?? ?? ?? ???? ????????, ??? ?????? ?? ?????? ?? ????? ???? ??????????? ?????, ??? ??  ?? ??????? ???????? ?? ???????????, ?????? ????? ?? ?? ?????? ??? ????? ?? ?????????. ???? ?? ???? ?? ????? ????? ??? ?????? ?????? ?? ????.
Подели на овим сајтовима

hajmo  malo spustiti loptu....ja se izvinjavam i za off i za sve ostale poruke koje rekoh jer nemadoh ništa pametnije da kažem... ipak ovo nije skupština.... joooj

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ови моји одговори су само покушај да вам приближим озбиљност ваше изјаве.Треба да вас је срамота Сербоне.Оптуживати слуге Христове за унијаћење,стидите се својих година,то вам кажем ја са својих 25-год.срам вас било.Ја се не вређам лако али кад ми неко каже да ћу продати веру за мале паре онда се јако вређам.Стидите се својих година,срам вас било!!!

Подели на овим сајтовима

Да пробамо да се вратимо, јер вређање не води никуд...

Да ли они који мисле да литургијска обнова није потребна... да ли они мисле да нешто треба мењати у цркви? мислим, на све... да ли, мисле ли да треба да се мења нека форма богослужења, или да треба да се мења начин размишљања људи, појединаца....    тј.. како људи, који су против литургијске обнове, виде стање у цркви тренутно?  шта је то што је одлично, шта је лоше и слично..

(ако сам био јасан....или нисам....хм.....  )

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ево, ја сам увек у недоумици са јектенијом оглашених. Данас је у мом храму било 14 верних и све их знам и сви су се причестили. Нико од њих није оглашен. Иначе, ја увек говорим ову јектенију. Шта мислите, да ли је реба изговарати и кад  цркви нема оглашених?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

???, ?? ??? ???? ? ????????? ?? ?????????? ?????????. ????? ?? ? ??? ????? ???? 14 ?????? ? ??? ?? ???? ? ??? ?? ?? ??????????. ???? ?? ??? ???? ???????. ?????, ?? ???? ??????? ??? ?????????. ??? ???????, ?? ?? ?? ???? ?????????? ? ???  ????? ???? ??????????

??? ?????????? ?? ????? ?????? ?? ?? ????? ????????....... 0405_feel

???-???.....

Подели на овим сајтовима

???, ?? ??? ???? ? ????????? ?? ?????????? ?????????. ????? ?? ? ??? ????? ???? 14 ?????? ? ??? ?? ???? ? ??? ?? ?? ??????????. ???? ?? ??? ???? ???????. ?????, ?? ???? ??????? ??? ?????????. ??? ???????, ?? ?? ?? ???? ?????????? ? ???  ????? ???? ??????????

??..?????????...????????? ??? ? ???? ??????...?, ? ??????? ??? ??? ?????? ?????????.... ?????? ??? ?? ????? ?? ?? ??????, ??? ???? ????????? ? ????? ????.... ???...???????? ??? ??????? ???????, ?????????????? ???????.... ???? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ??????, ???, ????????? ??? ????? ?? ?????..? ??, ?????, ?? ?????? ?? ???....???? ???? ??? ???? ? ????? ??? ??????, ?? ?? ?????? ?? ???, ?? ??????? ??????, ????, ??????.....  

? ?? ??? ??? ????????? ? ????? ????   "????, ????? ??????? ???? ??????"   (?? ???? ?? ????? ????)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...