w.a.mozart Написано Јануар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 piše u nazivu klipa... prota Dragan Saračević Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 piše u nazivu klipa... prota Dragan Saračević А види нисам видио одмах то, а јасно је онда откуд ова смјешна јектенија. Једном сам га контактирао да га нешто питам око неког његовог става за неког владику не знавши уопште да је расчињен и да је основао своју црквену парохију, кад човјек навалио да ми шаље нека писма око његовог случаја зашто је расчињен, па да му кажем јел, свој мишљење, како је у неправди...смарач жешћи. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 и какве везе ово има са темом? ја се понадао коначно набавили доказе...а оно спамовање w.a.mozart видим да пише да си теолог... која си година? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Πа нисмо ми полиција да имамо доказе у рукаву и да их презентујемо по форумима. Имаш ли ти нешто од доказа за своје тврдње ? Предпостављам да не,дакле и ми теби треба да верујемо на реч. Ниси одговорио на питања са претходне стране (која су у вези са темом),када смо већ код спамовања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 и какве везе ово има са темом? ја се понадао коначно набавили доказе...а оно спамовање w.a.mozart видим да пише да си теолог... која си година? ne studiram Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 ? Зашто онда пише теолог ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Ко је овај, јел ово Сарачевић? Prišao kiprijanovcima , sveštenik tzv. slobodne SPC EVO NJEGOVOG SAJTA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 ? Зашто онда пише теолог ? Значи док човек студира он је теолог, а чим заврши више то није?! "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Prišao kiprijanovcima , sveštenik tzv. slobodne SPC EVO NJEGOVOG SAJTA a evo i kiprijanovskog sajta gde o ovome piše Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Значи док човек студира он је теолог, а чим заврши више то није?! Ђиђи,легендо,хвала на исправци Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ? Зашто онда пише теолог ? зато што је то група корисника која има приступ подфорумима које остали не виде. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ne studiram А сада си вероучитељ... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 не,нисам вероучитељ... радо ћу поделити остале детаље са вама на пп Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 не,нисам вероучитељ... радо ћу поделити остале детаље са вама на пп ма не...нема потребе.. интересује ме...зашто ти пише теолог..испод..нисам видео од милана пост... није ништа посебно... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Шта све неће неким умовима пасти на ум?!? "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука