Jump to content

A propo slučaja -Artemije-

Оцени ову тему

Препоручена порука

...

Ана Михајловић

imam jedno pitanje, ako svestenik svesluzi kako treba ali pominje episkopa koji je pao u jeres, da li je to kako treba, treba li da izadjem sa takve liturgije?

#

хаџи Драган Треба изаћи са такве мисе-по канонима светих отаца.АМИН.

#

хаџи Драган Послушност ХРИСТУ БОГУ-јединоме-А ШТА ЈЕ ТАЈ СВЕШТЕНИК-ако помиње ЈЕРЕТИКА/слуга сатанин/-НЕ КЛАЦКАЈМО СЕ-задња су времена.ПОКАЈМО СЕ СВИ ЈЕР СЕ ПРИБЛИЖИЛО ЦАРСТВО НЕБЕСКО.АМИН.

Jovan Vićentijević Ja takođe mislim da pravoverni koji istinski veruju i slede put Gospoda Hrista, put večnog spasenja, da ne trebaju prisustvovati bogosluženjima na kojima se pominje episkop koji je jeretik.

...

Јел` то измишљена справа којом се ВАН ЦРКВЕ може измерити ко је јеретик а ко није? `Оћу да се подвргнем на тестирање. Добровољно се јављам да ме погледају под тај ЈЕРЕСКОП.

Јесам полаг`о канонско право, ал` нисам наш`о тог хаџи-Драгана који је главни у Комисији за Јеретизацију епископа.

Куку нама, па нема ни ц од црквености ових људи. УЗМИТЕ, ЉУДИ И ЧИТАЈТЕ ЖИТИЈЕ СВЕТОГ ЈОВАНА ЗЛАТОУСТОГ, ЊЕГОВЕ БЕСЕДЕ И ПОУКЕ, ПИСМА ОЛИМПИЈАДИ ИТД!!! ИМА НА НЕТУ КОЛИКО ХОЋЕШ!!! АКО БУДЕТЕ ОВАКО ГЛЕДАЛИ НА ЦРКВУ ПОСЛЕ ЧИТАЊА-АЛАЛ ВАМ ПАСХАЛНО ЈАГЊЕ!

Ма што ја безвезе причам, лепо рече Клаудија Понтију Пилату у филму Мела Гибсона:,,Ако нећеш да чујеш Истину, нико ти је не може рећи". Ко има уши да чује нека чује...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=9764.msg417193#msg417193 date=1303334954]

измишљен је верометар, срца грешних су мерило  greengrin greengrin greengrin

......joj medeni vi ste meni legenda 0102_laugh :drugarstvo: smej.gif

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=9764.msg417193#msg417193 date=1303334954]

измишљен је верометар, срца грешних су мерило  0409_feel greengrin greengrin

......joj medeni vi ste meni legenda :drugarstvo: t1007 smej.gif

а ви ћете у гроб да ме отерате хвалама  greengrin

и молим вас, без ви, па ни Богу не персирамо. 0212_rolleyes

а и боље Бог да ме хвали  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=9764.msg418337#msg418337 date=1303438616]

измишљен је верометар, срца грешних су мерило  greengrin greengrin greengrin

......joj medeni vi ste meni legenda 0102_laugh bliss jeeee smej.gif

а ви ћете у гроб да ме отерате хвалама  greengrin

и молим вас, без ви, па ни Богу не персирамо. t4431

а и боље Бог да ме хвали  4chsmu1

victory78 smej.gif smej.gif 0442_feel

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

измишљен је верометар, срца грешних су мерило  :(:drugarstvo: :drugarstvo:

Што би рекао један мој деда-иначе шнајдер-за своју меру: Трипут кратио и опет кратко! tuzansmajli8904

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

0102_laugh

Е па  сестро,добро дошла у клуб, и тебе су оплели на "Истини"...а поред тебе и Нишизаву,Андреја,Меду...

Иначе,све време постављају слике наших форумаша, уз коментаре... :(

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ne znam samo odakle izvukose 2000 e mesecno  joooj Posto nemam gde da im odgovorim,evo ovde cu jer znam da citaju ove redove,odavde su i izvukli sliku.

Meni licno nista zgresili niste,a kome jeste to ce se tek videti.Setite se vasih pocetaka na FB kada ste me banovali jer sam na sveku vasu provokaciju odgovarala sa  :(

Ja parohiju nemam i ne mogu imati tako daaaaa... stadaradim

Opet parohija  7896634

Od tih 2000 e nikako da odlatimo dug za stuju i da se skucimo  0102_laugh B)

Da,da,kako da ne.Mozda su to nekada vase ambicije bile,pa ste se razocarani okrenuli protiv svoje Crkve.

Iskreno ta baka mi je simpaticna  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' /> Jedino mi smata sto nisu bas iskrene uvek.

Ipak nije mi jasno zasto ste mi postavili ta slilna pitanja kada sam u vasoj FB sekti poodavno banovana i ne mogu da odgovorim na njih kako dolikuje. 0102_laugh

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Због овога треба бити обазрив са постављањем фотографија или личних података по интернету. Овде су људи добронамерни, али ето видите како дођу неки други па узму да прозивају и неовлашћено постављају фотографије. Мени уопште није пријатно гледати како једног по једног члана анализирају, са све сликама и детаљима из приватних живота.

Подели на овим сајтовима

Ma lazu i klevecu kako koga stignu,to im je posao  0409_feel mene nek klevecu koliko hoce,ali nek izostave clanove moje porodice da ih nebih prijavljivala nadleznim organima.

Po meni neka pljuju koliko hoce. 0409_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' />

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...