marko_13 Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Samo treba ukinuti veronauku ,prestati davati pare u Crkvu i izvršiti oporezivanje . Popovi nam žive :291291291: u školama rade penzionisani psihijatriski slučajevi sa Teološkim fakultetetom ,i polugole veroučiteljice Jedan od umnijih Pravoslavnih Teologa danas +Ignjatije Midić i piše da sveštenici moraju da rade ,da bi živeli ,ne da uzimaju već da RADE . E da njega neko sluša umesto toga polupismeni sujeverja žedni Srpski narod ga kamenuje te on je ovakav te on je onakav .Čovek je zaista pametan i jedini je video gde je problem u PARAMA Твоји написи просто позивају на игнорисање... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Zašto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 "Црква ће остати Црква , са свим обећањима која јој припадају и са пуноћом благодати,чак и ако у Њој остане само један епископ са малим бројем верујућих." Архиепископ Аверкије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 @Ser Žile: Poslednji put. Ali stvarno. Crkva (Sabor) nam daje informacije koje smatra da su nam potrebne. Naše je da im verujemo. dada То ми је апсолутно јасно. eheeeej Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Samo treba ukinuti veronauku ,prestati davati pare u Crkvu i izvršiti oporezivanje . Popovi nam žive eheeeej u školama rade penzionisani psihijatriski slučajevi sa Teološkim fakultetetom ,i polugole veroučiteljice Jedan od umnijih Pravoslavnih Teologa danas +Ignjatije Midić i piše da sveštenici moraju da rade ,da bi živeli ,ne da uzimaju već da RADE . E da njega neko sluša umesto toga polupismeni sujeverja žedni Srpski narod ga kamenuje te on je ovakav te on je onakav .Čovek je zaista pametan i jedini je video gde je problem u PARAMA знаш ону турбо фолк "да ли си добро спавао..." мислим да ниси.... поп кафу па пиши!!!КО ЈЕВАНЂЕЉЕ ПРОПОВЈЕДА ОД ЈЕВАНЂЕЉА ДА ЖИВИ!!! или се не слажеш са овим??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Zašto мислим да нико од нас није компетентан да каже да је неко нпр "ГЛУП"... тако да ћу се суздржати овај пут.... поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Samo treba ukinuti veronauku ,prestati davati pare u Crkvu i izvršiti oporezivanje . Popovi nam žive eheeeej u školama rade penzionisani psihijatriski slučajevi sa Teološkim fakultetetom ,i polugole veroučiteljice Jedan od umnijih Pravoslavnih Teologa danas +Ignjatije Midić i piše da sveštenici moraju da rade ,da bi živeli ,ne da uzimaju već da RADE . E da njega neko sluša umesto toga polupismeni sujeverja žedni Srpski narod ga kamenuje te on je ovakav te on je onakav .Čovek je zaista pametan i jedini je video gde je problem u PARAMA Твоји написи просто позивају на игнорисање... Нећу да кажем да нема истине у твом писању, али мислим да је све ово непотребно и претенциозно. Не живе сви попови dada и не иду све вероучитељице полуголе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 оно истина је носим наочале... објасни ми молим те да ли подржаваш политику коју заступа Образ? да ли и сам упадаш у Храмове и прекидаш службе повицима ""паписти", "затварај двери", "издајице св саве", твоји и моје је да слушамо, Еп Јефрем се никада није јавно декларисао о било чему тако да сматрам да није лијепо њега петљати у овако ружне ствари... ако остајеш у Светој и канаонски признатој Српској Цркви прихвати њен поредан и све остало дакле од јуче за тебе и мене ЕПИСКОП РАШКО ПРИЗРЕНСКИ ЈЕ ТЕОДОСИЈЕ, а Артемије је Артемије, монах... Када се са тим помириш, причаћемо? збогом остај и праштај... Ја 100% подржавам наше ставове. А то значи да остајемо вјечно вјерни својој Светој Цркви. То значи да не прекидамо службе Богу итд. Погрешно си информисан. За мене је владика Теодосије канонски епископ те Епархије, али...то не значи да владика Артемије није могао остати то што јесте са титулом владике. Оди на форум Образа...писао сам неколко пута АКСИОС када је изабран владика Теодосије. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 http://spc.rs/sr/vanredno_saopstenje_za_javnost_svetog_arhijerejskog_sabora_srpske_pravoslavne_crkve_19_novembra_2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 вратио га у ред монахâ.red monaha? sta ovo znaci? Значи да је изгубио епископски чин и остао "клот" монах (епископи се бирају из монашког реда). То је као кад би генерала ражаловали у редова. pa zar nece skroz da ga rascine? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Crkva je jedno ovo što se dešava drugo . Narode moj finansiramo ovu svadju .Mi vernici .Neću im dati da se tako bahato ponašaju sa mojim parama .Nisu oni posebno posvećeni da ovo rade(u Crkvi nema posvećenih vladika Ignjatije) .Crkvu treba voditi ali ne iz citroena C6.Ili novog audija A8 Ko jevandjelje propoveda treba da od njega živi ali ne u Mercedesu i Audiju . Jel hoćete i slike kao primer ? Neumerenost je van svih mera i granica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 вратио га у ред монахâ.red monaha? sta ovo znaci? Значи да је изгубио епископски чин и остао "клот" монах (епископи се бирају из монашког реда). То је као кад би генерала ражаловали у редова. Koliko sam video, nije mu samo oduzet episkopski čin, nego sveštenički uopšte. @otac Ivan: Ja ne vidim problem u polugolim veroučiteljkama (štagod to značilo). Kao da odeća oslikava nečiju pobožnost (farisejima možda)... i kao da se ne rađamo ionako goli... (sad će ljudi reći ja zagovaram nudizam)... @Ser Žile: pretpostavljam i da je Dačić bio tamo da primi krivične prijave... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 вратио га у ред монахâ.red monaha? sta ovo znaci? Значи да је изгубио епископски чин и остао "клот" монах (епископи се бирају из монашког реда). То је као кад би генерала ражаловали у редова. pa zar nece skroz da ga rascine? монах не може да чинодејствује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Samo treba ukinuti veronauku ,prestati davati pare u Crkvu i izvršiti oporezivanje . Popovi nam žive eheeeej u školama rade penzionisani psihijatriski slučajevi sa Teološkim fakultetetom ,i polugole veroučiteljice Jedan od umnijih Pravoslavnih Teologa danas +Ignjatije Midić i piše da sveštenici moraju da rade ,da bi živeli ,ne da uzimaju već da RADE . E da njega neko sluša umesto toga polupismeni sujeverja žedni Srpski narod ga kamenuje te on je ovakav te on je onakav .Čovek je zaista pametan i jedini je video gde je problem u PARAMA Твоји написи просто позивају на игнорисање... Нећу да кажем да нема истине у твом писању, али мислим да је све ово непотребно и претенциозно. Не живе сви попови dada и не иду све вероучитељице полуголе. А поготово то што међу вероучитељима има фантастичних и талентованих младих људи који су много тога доброг учинили Цркви за девет година од обнављања наставе веронауке у нашим школама... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 "Црква ће остати Црква , са свим обећањима која јој припадају и са пуноћом благодати,чак и ако у Њој остане само један епископ са малим бројем верујућих." Архиепископ Аверкије Бил ти напустио СПЦ ако би се владика Артемије одвојио (мислим знамо ми да то владика неће урадити)? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука