ouk Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Za manje od godinu dana biće sam Srpska ,pravolsavlje će ovde biti kao folklorna tradicija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Dačić je bio tamo - ako je verovati onim tamo natpisima - da se ustvrdi ko je kanonska Crkva, a ko ne, da se ne bi policija mešala kao u Crnoj Gori. A ponoviću ti još jednom da episkopi nisu dužni da nas obaveštavaju o detaljima rada Sabora. Слажем се са тобом, нису дужни, али онда немојмо селективно пуштати информације. То је све. Чисто да би се имао целовит увид, ако га већ имамо. Дачић на Сабору - а Еулекс са оклопним возилима у Дубоком Потоку и то на позив Теодосија (кукала му мајка) ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Za manje od godinu dana biće sam Srpska ,pravolsavlje će ovde biti kao folklorna tradicija То можда у твојој души. Српски народ ће те демантовати. Артемити су екстремна мањина, тако да никаквих проблема неће бити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 I biće još manje vernika ,posle ovoga danas sve je gotovo .Srpski narod je zvanično počeo da napušta svoju crkvu наравно да није тачно. Прави верник никада неће напустити своју Цркву. Иначе Црква није само институција, како је то поистовећују световне власти, већ тело Христово. Коме се отпада од Христа- то је ствар његове одлуке. Нико га не може задржавати. Да, ја нећу напустити никада Цркву али биће наших Православаца који ће је напустити у случају да је напусти владика Артемије (али не вјерујем да ће он то урадити). И мене брине то, наравно. Не желим осакаћену нацију која је подељена на две вјере. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 i mislim da se diže galama ni oko čega... ili će se pokajati ili se neće pokajati...kako god bilo-iako priželjkujemo ovo prvo.... ostaje nam Crkva.... ovo je samo dovršilo jaz koji je postojao i još nešto... prepoznajem u rečima pojedinaca o monahu Artemiju ono što ja gajim prema Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 I biće još manje vernika ,posle ovoga danas sve je gotovo .Srpski narod je zvanično počeo da napušta svoju crkvu :291291291: 4chsmu1 :bla: E braso moj srbi misu napustili Crkvu zbog turaka pa nece ni zbog ovoga. Brine Sveta Trojica o Crkvi svojoj Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 вратио га у ред монахâ.red monaha? sta ovo znaci? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 I biće još manje vernika ,posle ovoga danas sve je gotovo .Srpski narod je zvanično počeo da napušta svoju crkvu Srećom, Crkva ne počiva na jednom čoveku. @Ser Žile: Poslednji put. Ali stvarno. Crkva (Sabor) nam daje informacije koje smatra da su nam potrebne. Naše je da im verujemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 вратио га у ред монахâ.red monaha? sta ovo znaci? То значи да неће стајати у реду за шећер, већ у реду монаха. :291291291: Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 маните се ви секташи Преосвећеног Епископа Бањалучког Јефрема нисте достојни ни првог слова његовог имена, за њега не можете ништа пронаћи "црно" па да га опањкавате на правди Божијој ко неке друге епископе.. једино вам може сметат што зида ХРАМОВЕ СРПСКОЈ ЦРКВИ!!! :291291291: Јесили ти ћорав?Колко сам пута понављо да ја остајем у СПЦ!!! Колко сам пута на овом форуму рекао да волим све владике? Колко сам пута бранио Цркву и говорио да је за све политика и окупација крива? И онда сам и даље секташ?Хвала брате. оно истина је носим наочале... објасни ми молим те да ли подржаваш политику коју заступа Образ? да ли и сам упадаш у Храмове и прекидаш службе повицима ""паписти", "затварај двери", "издајице св саве", твоји и моје је да слушамо, Еп Јефрем се никада није јавно декларисао о било чему тако да сматрам да није лијепо њега петљати у овако ружне ствари... ако остајеш у Светој и канаонски признатој Српској Цркви прихвати њен поредан и све остало дакле од јуче за тебе и мене ЕПИСКОП РАШКО ПРИЗРЕНСКИ ЈЕ ТЕОДОСИЈЕ, а Артемије је Артемије, монах... Када се са тим помириш, причаћемо? збогом остај и праштај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 вратио га у ред монахâ.red monaha? sta ovo znaci? Значи да је изгубио епископски чин и остао "клот" монах (епископи се бирају из монашког реда). То је као кад би генерала ражаловали у редова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 вратио га у ред монахâ. red monaha? sta ovo znaci? znači da je milost Božija neopisiva Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Samo treba ukinuti veronauku ,prestati davati pare u Crkvu i izvršiti oporezivanje . Popovi nam žive :291291291: u školama rade penzionisani psihijatriski slučajevi sa Teološkim fakultetetom ,i polugole veroučiteljice Jedan od umnijih Pravoslavnih Teologa danas +Ignjatije Midić i piše da sveštenici moraju da rade ,da bi živeli ,ne da uzimaju već da RADE . E da njega neko sluša umesto toga polupismeni sujeverja žedni Srpski narod ga kamenuje te on je ovakav te on je onakav .Čovek je zaista pametan i jedini je video gde je problem u PARAMA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Za manje od godinu dana biće sam Srpska ,pravolsavlje će ovde biti kao folklorna tradicija То можда у твојој души. Српски народ ће те демантовати. Артемити су екстремна мањина, тако да никаквих проблема неће бити. А гдје је сада она "да будемо сви једно у Христу"?Јел то само важи када причамо о односу са католицима?Нисам против икуменизам онаквог какав је у теорији, али управо овакви ставови ми све говоре. Пре се шурује са папом него са својим Православцима. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Ovde poruke idu brže nego brojevi na loto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука