w.a.mozart Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 evo odakle crpe inspiraciju dotični gospodin član našeg foruma http://www.facebook.com/profile.php?id=100000435746412#!/profile.php?id=100000435746412&v=wall Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 link=topic=9729.msg292548#msg292548 date=1290197601] Владика Артемије !!!!!! Канонски епископ Рашко-призренски и косовско-метохијски ! Ову одлуку о његовом рашчињењу - качим ја мачку о реп ! evo ti pa okači.... samo pazi da ne promašiš rep nesiguran osamucen 319.gif 319.gif Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 ЕПИСКОП АРТЕМИЈЕ И ТАЧКА. Па јеси ли обећао да ћеш слушати Сабор? Владика Артемије !!!!!! Канонски епископ Рашко-призренски и косовско-метохијски ! Ову одлуку о његовом рашчињењу - качим ја мачку о реп ! Znači ne priznaješ blagodat SPC? Јел суђено владики Артемију ? Дечко је геније да постави глупа питања, тотално ван контекста... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 БОЖЕ МОЈ, ШТО САМ ОВО МОРАО ДА ДОЖИВИМ?ШТО МЕ ПРЕ ОВЕ БРУКЕ НИСИ УЗЕО У ЊЕДРА СВОЈА? ПОМОЗИ ГОСПОДЕ НАМА ВЈЕРНИЦИМА КОЈИ ТЕЖИМА ДУ БУДЕМО ВЕРНА ЧЕДА СПЦ ДА ПРЕБОЛИМО ОВАЈ БОЛ И ОВУ СРАМОТУ. e... nije vreme da izigravaš majku jugovića.... da li veruješ da je Hristos sa nama do svršetka sveta... šta dramiš tu... biće dobro,brate Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Dačić je bio tamo - ako je verovati onim tamo natpisima - da se ustvrdi ko je kanonska Crkva, a ko ne, da se ne bi policija mešala kao u Crnoj Gori. A ponoviću ti još jednom da episkopi nisu dužni da nas obaveštavaju o detaljima rada Sabora. Слажем се са тобом, нису дужни, али онда немојмо селективно пуштати информације. То је све. Чисто да би се имао целовит увид, ако га већ имамо. Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 link=topic=9729.msg292555#msg292555 date=1290197789] evo odakle crpe inspiraciju dotični gospodin član našeg foruma http://www.facebook.com/profile.php?id=100000435746412#!/profile.php?id=100000435746412&v=wall Јој! Сад ми је јасно... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 монах АРТЕМИЈЕ И ТАЧКА. Па јеси ли обећао да ћеш слушати Сабор? Брате мој, морам нажалост, морам... Али ми није ни мало драго. Нормалном човјеку сада сузе роне. У реду, плачи, али слушај Цркву. Тако ћеш бити утешен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Пазите ово: o. Gojko [нерегистровани] пошаљи одговор Uzas Njega su podrzavala cak trojica vladika, i ohrabrivala na ovakve korake, tapsala po ramenu vec godinama... A sad cemu verovatno okrenuti ledja, i svi znate na koju trojicu i milsim... Strasno! Моје је питање...која су та тројица?Владика Никанор, Јефрем а ко је трећи?Дал је владика Василије, мој ава? маните се ви секташи Преосвећеног Епископа Бањалучког Јефрема нисте достојни ни првог слова његовог имена, за њега не можете ништа пронаћи "црно" па да га опањкавате на правди Божијој ко неке друге епископе.. једино вам може сметат што зида ХРАМОВЕ СРПСКОЈ ЦРКВИ!!! :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Ништа више неће бити добро...владика Артемије постао монах а владика Пахомије остао то што јесте...опрали су руке као Пилат (тако је и сам владика Григорије рекао у вези случаја владике Пахомија). Није никакво чудо што су нам Цркве пусте као музеји... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 I biće još manje vernika ,posle ovoga danas sve je gotovo .Srpski narod je zvanično počeo da napušta svoju crkvu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 link=topic=9729.msg292555#msg292555 date=1290197789] evo odakle crpe inspiraciju dotični gospodin član našeg foruma http://www.facebook.com/profile.php?id=100000435746412#!/profile.php?id=100000435746412&v=wall Јој! Сад ми је јасно... Замисли... Православна Српска Омладина :291291291: на ту фору је и сакупио оволико фејсбук "пријатеља". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 http://spc.rs/sr/vanredno_saopstenje_za_javnost_svetog_arhijerejskog_sabora_srpske_pravoslavne_crkve_19_novembra_2010 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 маните се ви секташи Преосвећеног Епископа Бањалучког Јефрема нисте достојни ни првог слова његовог имена, за њега не можете ништа пронаћи "црно" па да га опањкавате на правди Божијој ко неке друге епископе.. једино вам може сметат што зида ХРАМОВЕ СРПСКОЈ ЦРКВИ!!! :291291291: Јесили ти ћорав?Колко сам пута понављо да ја остајем у СПЦ!!! Колко сам пута на овом форуму рекао да волим све владике? Колко сам пута бранио Цркву и говорио да је за све политика и окупација крива? И онда сам и даље секташ?Хвала брате. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 I biće još manje vernika ,posle ovoga danas sve je gotovo .Srpski narod je zvanično počeo da napušta svoju crkvu наравно да није тачно. Прави верник никада неће напустити своју Цркву. Иначе Црква није само институција, како је то поистовећују световне власти, већ тело Христово. Коме се отпада од Христа- то је ствар његове одлуке. Нико га не може задржавати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Ево и званично са сајта СПЦ: Ванредно саопштење за јавност Светог Архијерејског Сабора Српске Православне Цркве - 19. новембра 2010. године 19. новембар 2010 - 21:11 После упознавања са свим релевантним чињеницама и исцрпне расправе, Свети Архијерејски Сабор је, са великом жалошћу, али и одлучно стајући у одбрану светог и спасоносног јединства Цркве, због доказаних и од њега самога потврђених најтежих канонских кривица - свештенослужења под важећом забраном свештенодејства, одбијања послушности Сабору, стварања раскола и насилног заузимања појединих манастира Српске Православне Цркве у Епархији рашко-призренској, чак уз учешће наоружаних појединаца и физичко угрожавање монахâ у тим манастирима - лишио умировљеног Епископа рашко-призренског Артемија епископског чина и вратио га у ред монахâ. Доставља: Епископ бачки Иринеј, портпарол Светог Архијерејског Сабора Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука