Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Наравно да Свети Архијерејски Сабор све држи под контролом. Имам врло поуздане информације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Наравно да Свети Архијерејски Сабор све држи под контролом. Имам врло поуздане информације. Па наравно, "Цркву неће ни врата паклена надвладати", а камоли шачица прелесника и непослушника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 To i jeste problem savremenog društva i mass media - narod bi da mu se odmah sve servira i pre nego što se skuva. Crkva to voli da saopštava kad se sve lepo zna i dogovori, ne na prečac. I ne voli da iznosi prljav veš u javnost ako ne mora - to rade oni koji se sabraći obraćaju putem medija, umesto protokolom koji dolikuje, a onda se kasnije žale na povredu nekih svojih prava i tako... Није то никакав проблем, посебно не савремног друштва. Радозналост, која у овом случају стоји на најбољим жељама и нади у радоснији расплет целе приче, је осећај који је стар колико и сам човек. И да завршимо ову полемику, више бих волео да чујем и за неки покушај да се ствар братски разреши (хоћу да верујем да их има), ако већ могу да видим како Дачић и Вељовић излазе из Патријаршије. Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 E moj brate kako si ti ogranicen. da li ti stvarno mislis da se ovde neko raduje sto se ovo dogadja? da jew on penzioner sedeo gde mu je odredjeno i da se pokajao za one kriminalne aktivnosti na Kosovu mi ne bi sada ovde strahovali da kombi budala moze da pocepa crkvu. Ali ovo ce izgleda da bude najkraci puc u istoriji. A kakav je to covek i koliko mu je stalo do srpstva najbolje govori sto smisljeno napada crkve na kosovu gde nema srpske policije. Samo izgleda nije racunao na otpor naroda ka otimacini. Он није криминалац и престани да вређаш владику. Што нико од админа не санкционише овог лика? Кажеш што пензионер није седео гдје му је оређено...а како то да један пензионер владика Атанасије иде гдје год жели?Што је он супериорнији? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Наравно да Свети Архијерејски Сабор све држи под контролом. Имам врло поуздане информације. Драго ми је да то чујем. Може ли се знати како ће даље поступати, у ком ће смеру ићи њихови напори? Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Наравно да Свети Архијерејски Сабор све држи под контролом. Имам врло поуздане информације. Шта то значи?Хоћели га разапети или ће га помиловати? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 E moj brate kako si ti ogranicen. da li ti stvarno mislis da se ovde neko raduje sto se ovo dogadja? da jew on penzioner sedeo gde mu je odredjeno i da se pokajao za one kriminalne aktivnosti na Kosovu mi ne bi sada ovde strahovali da kombi budala moze da pocepa crkvu. Ali ovo ce izgleda da bude najkraci puc u istoriji. A kakav je to covek i koliko mu je stalo do srpstva najbolje govori sto smisljeno napada crkve na kosovu gde nema srpske policije. Samo izgleda nije racunao na otpor naroda ka otimacini. Он није криминалац и престани да вређаш владику. Што нико од админа не санкционише овог лика? Кажеш што пензионер није седео гдје му је оређено...а како то да један пензионер владика Атанасије иде гдје год жели?Што је он супериорнији? +Атанасије иде тамо где га позову и не разара Цркву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Наравно да Свети Архијерејски Сабор све држи под контролом. Имам врло поуздане информације. Шта то значи?Хоћели га разапети или ће га помиловати? Неће га разапети, само ће мало да га рашчине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Наравно да Свети Архијерејски Сабор све држи под контролом. Имам врло поуздане информације. Па наравно, "Цркву неће ни врата паклена надвладати", а камоли шачица прелесника и непослушника. Слободно могу да се примире ови који су хтели да хајдучијом насрћу на Цркву јер, као што сте чули у званичном саопштењу САС, сносиће одговорност за тако нешто а то повлачи и канонске црквене последице. На овој теми ћемо вас обавештавати о званичним и тачним стварим о стању у рашко-призренској Епархији. По свему судећи убрзо ће да купе ствари ка "Грешном" Милоју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Наравно да Свети Архијерејски Сабор све држи под контролом. Имам врло поуздане информације. Шта то значи?Хоћели га разапети или ће га помиловати? Сами су они себе разепели... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 To i jeste problem savremenog društva i mass media - narod bi da mu se odmah sve servira i pre nego što se skuva. Crkva to voli da saopštava kad se sve lepo zna i dogovori, ne na prečac. I ne voli da iznosi prljav veš u javnost ako ne mora - to rade oni koji se sabraći obraćaju putem medija, umesto protokolom koji dolikuje, a onda se kasnije žale na povredu nekih svojih prava i tako... Није то никакав проблем, посебно не савремног друштва. Радозналост, која у овом случају стоји на најбољим жељама и нади у радоснији расплет целе приче, је осећај који је стар колико и сам човек. И да завршимо ову полемику, више бих волео да чујем и за неки покушај да се ствар братски разреши (хоћу да верујем да их има), ако већ могу да видим како Дачић и Вељовић излазе из Патријаршије. Radoznalost gde joj nije mesto jeste problem, nepoverenje u episkope jeste problem. Ti sve vreme pišeš kao da se ovo desilo tek sinoć, kao da oni njega nisu godinama ubeđivali i pričali s njim, kao da se nešto krije od naroda, kao da je Sabor dužan da ima video link na internetu da svi možemo da pratimo svaku izgovorenu reč... Čuj, voleo bi da čuješ pokušaj da se bratski razreši - gde si bio svih ovih godina? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Па рецимо владика Никанор каже да владика Атанасија разара Цркву, шта ћемо сад?(не подржавам га у овоме, наравно) Да, ако га рашчине то само значи да нема културе дијалога у СПЦ нити милости према ближњем. А то ће се десити, нажалост. Какав народ такве и владике!!! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 šta li kažu Živica Tucić i Mirko Djordjević greengrin Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Па рецимо владика Никанор каже да владика Атанасија разара Цркву, шта ћемо сад?(не подржавам га у овоме, наравно) Да, ако га рашчине то само значи да нема културе дијалога у СПЦ нити милости према ближњем. А то ће се десити, нажалост. Какав народ такве и владике!!! Било је милости, али је он није фермео два посто. Е, сад ће да види правду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Јел и Христос можда сам себе разапео?Е Боже сачувај. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука