Jump to content

Бивши епископ Артемије и његова герила !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

На сајту РТС-а су објавили:

ПОСЛЕДЊА ВЕСТ: Манастири враћени у посед СПЦ

Како сазнаје РТС Манастири Доњи поток и Девине воде на северу Косова, које је запосео Артемије са својим присталицама, враћена су, током поподнева и вечери, под канонску управу СПЦ.

pih... izgubih čokoladu... kladio sam se da će tek sutra da ih vrate  0212_rolleyes

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=9729.msg292708#msg292708 date=1290201273]

На сајту РТС-а су објавили:

Како сазнаје РТС Манастири Доњи поток и Девине воде на северу Косова, које је запосео Артемије са својим присталицама, враћена су, током поподнева и вечери, под канонску управу СПЦ.

pih... izgubih čokoladu... kladio sam se da će tek sutra da ih vrate  0212_rolleyes

Ја пиво... Нису ни расколници што су негда били...

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Ја пиво... Нису ни расколници што су негда били...

ma kakav raskol... ovo je verovatno bila prva proba.... onako,sa tekstom... bez kostima

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=9729.msg292712#msg292712 date=1290201356]

Шта ли сад ради отац Артемије...  :)

catching some Z's

Дај Боже... Да он не лови неке манастире с' ове стране Ибра...

Подели на овим сајтовима

Шта раде остали Епископи који су заборавили да су монаси и да нема луксуза, женскарења итд?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Епархија: Није било примене силе

Епархија Рашко-призренска најоштрије је одбацила "неистине тврдње лутајућих монахиња рашчињеног епископа Артемија да је епископ рашко-призренски Теодосије данас наводно лично учествовао у њиховом избацивању и физичком насртају", наводи се у саопштењу Епархије.

"Епископ Теодосије је у манастир ушао као канонски епископ рашко-призренски и без икакве примене силе обавестио је узурпаторе да морају да ослободе просторије узурпираног манастира, на што су монахиње-узурпатори мирно напустиле манастир", пише у саопштењу.

"Том приликом није примењена никаква сила (иако су исту данас Артемијевци применили приликом узурпације манастира). Постоје сведоци овог догађаја, а њему је присуствовао и инспектор српске полиције, тако да ће све лажне изјаве бити адекватно процесуиране", пише у саопштењу Епархије.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/797752/%D0%A0%D0%B0%D1%88%D1%87%D0%B8%D1%9A%D0%B5%D0%BD+%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF+%D0%90%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B5.html

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Зна ли неко колико постоји сајтова рашкопризренске епархије.

Знам који је сајт званичне рашкопризренске, али кад укуцам у гуглета добијем читав низ различитих сајтова.

Дакле занимају ме само два од свих тих.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Да, на овом форуму су само овакве тужне теме плодне, никако лепе теме. :(

Погледајте наш форум Образа...има свега 5-6 коментара у вези овога, људи су уздржани (и онда опет радимо против Цркве наводно). И ја би био уздржан да нисам приметио радост форумаша ЖРУ-а због рашчињења. :bla:

Где ти видиш радост? Иначе како то на тужним темама радост, мада..

Нека хвала не идем на форум Безобраза.  :)

Подели на овим сајтовима

Шта раде остали Епископи који су заборавили да су монаси и да нема луксуза, женскарења итд?

Шта год да раде не цепају хитон Христов.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...