Jump to content

Бивши епископ Артемије и његова герила !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал joooj link=topic=9729.msg293932#msg293932

јао ћути леба ти, немој се више закопавати  0110_hahaha :229229229: eheeeej joooj stadaradim crvenilo

јел треба да вадимо твоје постове где се позиваш као образовац на његове благослове?  0205_whistling

Па он је двоструки доктор наука...шта си ти то па да имаш право да оспораваш њега као теолога?

Када је он био свештеник многи Епископи се нису ни родили.

Е видиш брате како је сад дошло до тога да се ава Артемије брани зато што је доктор теологије, и по томе се не сме значи доводити у питање његово разумевање еклесиологије..

Међутим, сети се колико су ревнитељи не по разуму изнападали в.Игнатија да је јеретик, да је јадан, бедан овакав онакав, и нису помогле ни опомене његових поштовалаца да не чине то, јер је в.Игнатије такођер доктор теологије, и треба се према њему односити са уважавањем.

Видиш како ових дана падају ревнитељи у свему у чиме су замерали другој страни. Смијали су се када неко брани неког богослова зато јер је доктор теологије, а сада траже да се Артемије поштује јер је др.теологије....Драли су се да су у фебруару "екуменисти" упали у просторије епархије РПиКМ...а ево сада Артемије са својима упада у простоје манастира који нису под његовом управом. Дакле тотално потонуће у хаос, или што би с рекло ко муве без главе се понашају.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

јао ћути леба ти, немој се више закопавати  0110_hahaha :229229229: eheeeej joooj stadaradim crvenilo

јел треба да вадимо твоје постове где се позиваш као образовац на његове благослове?  0205_whistling

Па он је двоструки доктор наука...шта си ти то па да имаш право да оспораваш њега као теолога?

Када је он био свештеник многи Епископи се нису ни родили.

Е видиш брате како је сад дошло до тога да се ава Артемије брани зато што је доктор теологије, и по томе се не сме значи доводити у питање његово разумевање еклесиологије..

Међутим, сети се колико су ревнитељи не по разуму изнападали в.Игнатија да је јеретик, да је јадан, бедан овакав онакав, и нису помогле ни опомене његових поштовалаца да не чине то, јер је в.Игнатије такођер доктор теологије, и треба се према њему односити са уважавањем.

Видиш како ових дана падају ревнитељи у свему у чиме су замерали другој страни. Смијали су се када неко брани неког богослова зато јер је доктор теологије, а сада траже да се Артемије поштује јер је др.теологије....Драли су се да су у фебруару "екуменисти" упали у просторије епархије РПиКМ...а ево сада Артемије са својима упада у простоје манастира који нису под његовом управом. Дакле тотално потонуће у хаос, или што би с рекло ко муве без главе се понашају.

joooj

Подели на овим сајтовима

Одлично запажење брате Јустинијане. Овиме се потврђује она Христова: "Којом мером мерите, оном ће се и вама мерити."

Подели на овим сајтовима

АНАТЕМА ЗА СВЕ ОНЕ ФОРУМАШЕ КОЈИ СЕ УСУЂУЈЕ ДА НАЗОВУ ЉУДЕ ИЗ КЛИРА ДА СУ РАСКОЛНИЦИ ИЛИ ЈЕРЕТИЦИ.

Ако је о.Артемије расколник...шта онда СПЦ ради у јединству са расколником?

Ако је о. Жарко јеретик, шта општите са  јеретиком?

итд....

Рекао сам ја, исти сте као и ихтус само друга страна фанатизма. Увјек фанатик мисли да је у праву...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Dobro nego ko je taj raspop Keljevic koji je ocu Romilu navodno opalio samar, i ko je ukrao auto i razvalio vrata na Devinim Vodama? prica se da je bio u zatvor pre nego sto ga jke monah Artemije rukopolozio.

Smesno mi, neko postavio link ka facebook grupi ömladina"i branioci monaha Artemija se iskupljaju tamo. kliknuo na dve osobe koji postiru; i ovo su njihova interesoivanja cisto da vidite kakav je to sklop ljudi

M V likes: Nasi 1389, Obraz, Serbia and Russia, Postovaoci Miroljuba Petrovica  dobar decko; Creation,....

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Па сами себе правите лудим...ако сте у јединству са секташем и јеретиком нисте ништа бољи од њега. АМИН

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

АНАТЕМА ЗА СВЕ ОНЕ ФОРУМАШЕ КОЈИ СЕ УСУЂУЈЕ ДА НАЗОВУ ЉУДЕ ИЗ КЛИРА ДА СУ РАСКОЛНИЦИ ИЛИ ЈЕРЕТИЦИ.

Ако је о.Артемије расколник...шта онда СПЦ ради у јединству са расколником?

Ако је о. Жарко јеретик, шта општите са  јеретиком?

итд....

Рекао сам ја, исти сте као и ихтус само друга страна фанатизма. Увјек фанатик мисли да је у праву...

Смири се дечко, смири...

Или иди и чешкај са твојим безобразовцима уши ономе који је писао онО за Патријарха Павла, не треба да наводим шта... овога што га браниш овде.

Подели на овим сајтовима

link=topic=9729.msg293991#msg293991 date=1290271349]

ajd sad... da ne ispadne da hoću da vredjam,shvatite ovo kao šalu.. nisam siguran da je proverena info ali se sećam kako su mi pričali da se v.Atanasije šalio sa o.Artemijem .... citiram... ćuti pa ti,da nisam bio ja,nikad ne bi doktorirao

ponavljam,nisam siguran u autentičnost šale

a ja sam čuo da se pokajao što je nekima stavio potpis u indeks kad je pročitao njihove radove oko vekovnog liturgiskog poretka

Ovo je sam rekao o vl. kanadskom Georgiju, a odgovarajuci (pismeno) na neke njegove pisane optuzbe povodom "starog/novog" sluzenja...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

link=topic=9729.msg293991#msg293991 date=1290271349]

ajd sad... da ne ispadne da hoću da vredjam,shvatite ovo kao šalu.. nisam siguran da je proverena info ali se sećam kako su mi pričali da se v.Atanasije šalio sa o.Artemijem .... citiram... ćuti pa ti,da nisam bio ja,nikad ne bi doktorirao

ponavljam,nisam siguran u autentičnost šale

a ja sam čuo da se pokajao što je nekima stavio potpis u indeks kad je pročitao njihove radove oko vekovnog liturgiskog poretka

Ovo je sam rekao o vl. kanadskom Georgiju, a odgovarajuci (pismeno) na neke njegove pisane optuzbe povodom "starog/novog" sluzenja...

Da Vladika Atanasije je rekao da mu je zao sto je istom potpisao index; a i da verovatno nista nije procitao od 1983 godine.S obzirom da je u Canadi od 1985 i da nije naucio dve reci engleskog to je potpuno moguce  dobar decko 0102_laugh

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...