Jump to content

Бивши епископ Артемије и његова герила !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Klasično Srpski da im nismo poslali pare na Kosovo preko računa koji ups zamislite niko nije kontrolisao ,ne bi bilo problema .

Ljudi problem nije između oca Artemija i sabora već u nama ..

Ima li Bogoslova među vama ,znate li kakav će vam ovo udarac biti ,kome će te pričati o jedinstvu ,ili vi mislite da nastavu veronauke niko ne razume i ne shvata od dece?

Kako će te deci objasniti da je jedan dr Bogoslovskih nauka u raskolu ?

Prvo će vas pitati da li je jeretik?

Kada kažete da nije ,a evidentno nije,kako će te im objasniti ljubav u problemu sa raspodelom novca .

Ovo je tako jednostavno skretanje pogleda javnosti sa suštinskih problema da je to strašno .

Problem je trenutni kadar u Crkvi .Imamo loše bogoslove deca izlaze iz Bogoslovija sa lošim ili nikakvim znanjem  ,Teologe koji su mnogo nabubali ali ništa naučili nisu (nema iskustveno delatne crte u većini)

Sveštenike koji nisu načisto sa padežima ,ali su načisto sa s klasom automobila .

Nisu svi takvi slažem se ali dok god jedan veroučitelj ima psihijatrisku dijagnozu toliko tešku da su ga penzionisali i dokle god jedna veroučiteljica dolazi kao kafanska pevačica u školu sa vrlo upitnim znanjem (jer da nešto zna bar zbog opšetg bon tona ne bi došla takva)

Veroučitelji ,sveštenici oni koji su časni ljudi treba da ili izvrše pritisak na svoje kolege ili da se povuku ako to nisu u stanju .

Kakva je to religioznost ako nije praktikovana pa bar unutar same Crkve .

Mene bi bilo sramota da radim sa kolegom koji ne isprati bar osnovne etičke norme struke ,ako vas nije sramota vi se pitajte zašto je to tako

Подели на овим сајтовима

Crkva je jedno ovo što se dešava drugo .

Narode moj finansiramo ovu svadju .Mi vernici .Neću im dati da se tako bahato ponašaju sa mojim parama .Nisu oni posebno posvećeni da ovo rade(u Crkvi nema posvećenih vladika Ignjatije)  .Crkvu treba voditi ali ne iz citroena C6.Ili novog audija A8

Ko jevandjelje propoveda treba da od njega živi ali ne u Mercedesu i Audiju .

Jel hoćete i slike kao primer ?

Neumerenost je van svih mera i granica

IGNORE>>>

Зашто ИГНОРЕ!Кад човек говори истину!!!

Мени треба Христос, не истина.

Христос је свуда око нас брате мој...

?
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Вуче ниси упознат о деловању Образа и зато те молим да престанеш да износиш неистине. Има тема о Образу па тамо пиши, радох ћу одговарати (само да би неко ту тему откључо). Ако сам ја против Цркве нека је теби на част твоја осуда.

"ЗАТВАРАЈ ДВЕРИ"

збогом

Кад ми докажеш да је то неко из Образа викно, ок

Брате, хоћеш ли његову личну карту да је неко викно?  0212_rolleyes Иди питај у Образу ко је то викно.
Подели на овим сајтовима

Да не будемо као Пилат - Quid est veritas?

uvek mi je smešno kad se u crkvi užasnu i zabranjuju da se prekrste noge jer je navodno Pilat tako sedeo kad je Hristos bio pred njim... i uvek pitam- znači od sad ne smem ni ruke da perem...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

@ouk

Nisu svi takvi slažem se ali dok god jedan veroučitelj ima psihijatrisku dijagnozu toliko tešku da su ga penzionisali i dokle god jedna veroučiteljica dolazi kao kafanska pevačica u školu sa vrlo upitnim znanjem (jer da nešto zna bar zbog opšetg bon tona ne bi došla takva)

Је л ти то причаш о неком конретном случају или тек тако напамет?

Иначе, одосмо у спем... 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Klasično Srpski da im nismo poslali pare na Kosovo preko računa koji ups zamislite niko nije kontrolisao ,ne bi bilo problema .

Ljudi problem nije između oca Artemija i sabora već u nama ..

Ima li Bogoslova među vama ,znate li kakav će vam ovo udarac biti ,kome će te pričati o jedinstvu ,ili vi mislite da nastavu veronauke niko ne razume i ne shvata od dece?

Kako će te deci objasniti da je jedan dr Bogoslovskih nauka u raskolu ?

Prvo će vas pitati da li je jeretik?

Kada kažete da nije ,a evidentno nije,kako će te im objasniti ljubav u problemu sa raspodelom novca .

Ovo je tako jednostavno skretanje pogleda javnosti sa suštinskih problema da je to strašno .

Problem je trenutni kadar u Crkvi .Imamo loše bogoslove deca izlaze iz Bogoslovija sa lošim ili nikakvim znanjem  ,Teologe koji su mnogo nabubali ali ništa naučili nisu (nema iskustveno delatne crte u većini)

Sveštenike koji nisu načisto sa padežima ,ali su načisto sa s klasom automobila .

Veroučitelji ,sveštenici oni koji su časni ljudi treba da ili izvrše pritisak na svoje kolege ili da se povuku ako to nisu u stanju .

Kakva je to religioznost ako nije praktikovana pa bar unutar same Crkve .

Mene bi bilo sramota da radim sa kolegom koji ne isprati bar osnovne etičke norme struke ,ako vas nije sramota vi se pitajte zašto je to tako

Hahahahahahahahahahahahahaha! ''Uveren sam da su samo dve stvari beskonacne! Univerzum i ljudska glupost, mada za prvu stvar nisam ubedjen!'' A. Ajnstajn

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Вуче ниси упознат о деловању Образа и зато те молим да престанеш да износиш неистине. Има тема о Образу па тамо пиши, радох ћу одговарати (само да би неко ту тему откључо). Ако сам ја против Цркве нека је теби на част твоја осуда.

Упознати смо:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4019.125.html

Мислим да си и ти упознат са овим или можда ниси?

ГРАЦИЈЕ ПАДРЕ 0212_rolleyes....

Слободно читај...нигдје нису доказали да је Образ прекидо литургију, НИГДЈЕ. Што сабор не анатемише Образ ако је секта?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Crkva je jedno ovo što se dešava drugo .

Narode moj finansiramo ovu svadju .Mi vernici .Neću im dati da se tako bahato ponašaju sa mojim parama .Nisu oni posebno posvećeni da ovo rade(u Crkvi nema posvećenih vladika Ignjatije)  .Crkvu treba voditi ali ne iz citroena C6.Ili novog audija A8

Ko jevandjelje propoveda treba da od njega živi ali ne u Mercedesu i Audiju .

Jel hoćete i slike kao primer ?

Neumerenost je van svih mera i granica

IGNORE>>>

Зашто ИГНОРЕ!Кад човек говори истину!!!

Мени треба Христос, не истина.

Христос је свуда око нас брате мој...

?

То што видиш,то је.Не знам зашто човек пише игноре,кад је горе "оук" написао све лепо,да се црква не треба водити из Цитроена,Мерцедеса и Аудиа (Кватро) како сам чуо у њему се возио епископ Артемије,мада не тврдим ништа,тако сам чуо.Не знам стварно чему тај знак питања  0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

• Гости

link=topic=9729.msg292685#msg292685 date=1290200778]

uvek mi je smešno kad se u crkvi užasnu i zabranjuju da se prekrste noge jer je navodno Pilat tako sedeo kad je Hristos bio pred njim... i uvek pitam- znači od sad ne smem ni ruke da perem...

е овај податак Моцо тек сада да чујем , нисам знао хихи..,

Подели на овим сајтовима

link=topic=9729.msg292685#msg292685 date=1290200778]

0212_rolleyes

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

На сајту РТС-а су објавили:

ПОСЛЕДЊА ВЕСТ: Манастири враћени у посед СПЦ

Како сазнаје РТС Манастири Доњи поток и Девине воде на северу Косова, које је запосео Артемије са својим присталицама, враћена су, током поподнева и вечери, под канонску управу СПЦ.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...