Jump to content

Бивши епископ Артемије и његова герила !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

вратио га у ред монахâ.

red monaha? sta ovo znaci?

Значи да је изгубио епископски чин и остао "клот" монах (епископи се бирају из монашког реда). То је као кад би генерала ражаловали у редова.

pa zar nece skroz da ga rascine?

Не могу две казне за једно дело. Изгубио је чин епископа, ако се не смири онда може да остане и без монашког чина.

Подели на овим сајтовима

вратио га у ред монахâ.

Значи да је изгубио епископски чин и остао "клот" монах (епископи се бирају из монашког реда). То је као кад би генерала ражаловали у редова.

pa zar nece skroz da ga rascine?

Ti govoriš o razmonašenju.

Подели на овим сајтовима

Crkva je jedno ovo što se dešava drugo .

Narode moj finansiramo ovu svadju .Mi vernici .Neću im dati da se tako bahato ponašaju sa mojim parama .Nisu oni posebno posvećeni da ovo rade(u Crkvi nema posvećenih vladika Ignjatije)  .Crkvu treba voditi ali ne iz citroena C6.Ili novog audija A8

Ko jevandjelje propoveda treba da od njega živi ali ne u Mercedesu i Audiju .

Jel hoćete i slike kao primer ?

Neumerenost je van svih mera i granica

IGNORE>>>

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

вратио га у ред монахâ.

Koliko sam video, nije mu samo oduzet episkopski čin, nego sveštenički uopšte.

@otac Ivan:

Ja ne vidim problem u polugolim veroučiteljkama (štagod to značilo). Kao da odeća oslikava nečiju pobožnost (farisejima možda)... i kao da se ne rađamo ionako goli... (sad će ljudi reći ja zagovaram nudizam)...

@Ser Žile:

pretpostavljam i da je Dačić bio tamo da primi krivične prijave...

Хехе, мора баш Дачић бити да прими пријаве, куку.

А за натуризам, има већ тема : православан сам и натуриста, једна од бизарнијих овдеeheeeej

Подели на овим сајтовима

оно истина је носим наочале...

објасни ми молим те да ли подржаваш политику коју заступа Образ? да ли и сам упадаш у Храмове и прекидаш службе повицима ""паписти", "затварај двери", "издајице св саве", твоји и моје је да слушамо, Еп Јефрем се никада није јавно  декларисао о било чему тако да сматрам да није лијепо њега петљати у овако ружне ствари...  ако остајеш у Светој и канаонски признатој Српској Цркви прихвати њен поредан и све остало дакле од јуче за тебе и мене ЕПИСКОП РАШКО ПРИЗРЕНСКИ ЈЕ ТЕОДОСИЈЕ, а Артемије је Артемије, монах... Када се са тим помириш, причаћемо? збогом остај и праштај...

Ја 100% подржавам наше ставове. А то значи да остајемо вјечно вјерни својој Светој Цркви. То значи да не прекидамо службе Богу итд. Погрешно си информисан.

За мене је владика Теодосије канонски епископ те Епархије, али...то не значи да владика Артемије није могао остати то што јесте са титулом владике.

Оди на форум Образа...писао сам неколко пута АКСИОС када је изабран владика Теодосије.

пријатељу треба ли ја да ти причам о догађајим у Смедереву или је тамо опет била групица које је у расколу с Образом??? образ је по мени био здрава орг док није почела против своје Цркве ... не могу ја на толико форума.. оцу Артемију је једино било остало да пуца пиштољем на самог патријарха а по теби је требао остати епископ...НИЈЕ СЕ МОГЛО ВИШЕ ТРПЈЕТИ!!!

Подели на овим сајтовима

"Црква ће остати Црква , са свим обећањима која јој припадају и са пуноћом благодати,чак и ако у Њој остане само један епископ са малим бројем верујућих."

Архиепископ Аверкије

Бил ти напустио СПЦ ако би се владика Артемије одвојио (мислим знамо ми да то владика неће урадити)?

Ja ne mogu da shvatim šta ti pišeš. Šta je on uradio, ako se nije odvojio od SPC time što je uzurpirao manastire eparhije nad kojom nema vlast i ustao protiv ostatka Crkve? Ko je SPC? Artemije ili Sabor?

Подели на овим сајтовима

Вуче ниси упознат о деловању Образа и зато те молим да престанеш да износиш неистине. Има тема о Образу па тамо пиши, радох ћу одговарати (само да би неко ту тему откључо). Ако сам ја против Цркве нека је теби на част твоја осуда.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Након данашњих хајдучко-ускочких акција нека буде срећан што није враћен у Радосављевић др Марка...

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

opa,brat admiral je prelomio.....ajmo dalje... ko je sledeći....

P.S. BRAT ADMIRAL SE NARAVNO ŠALI  dada 0442_feel 0442_feel  eheeeej

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Вуче ниси упознат о деловању Образа и зато те молим да престанеш да износиш неистине. Има тема о Образу па тамо пиши, радох ћу одговарати (само да би неко ту тему откључо). Ако сам ја против Цркве нека је теби на част твоја осуда.

"ЗАТВАРАЈ ДВЕРИ"

збогом

Подели на овим сајтовима

Crkva je jedno ovo što se dešava drugo .

Narode moj finansiramo ovu svadju .Mi vernici .Neću im dati da se tako bahato ponašaju sa mojim parama .Nisu oni posebno posvećeni da ovo rade(u Crkvi nema posvećenih vladika Ignjatije)  .Crkvu treba voditi ali ne iz citroena C6.Ili novog audija A8

Ko jevandjelje propoveda treba da od njega živi ali ne u Mercedesu i Audiju .

Jel hoćete i slike kao primer ?

Neumerenost je van svih mera i granica

IGNORE>>>

Зашто ИГНОРЕ!Кад човек говори истину!!!

Подели на овим сајтовима

link=topic=9729.msg292640#msg292640 date=1290199697]

opa,brat admiral je prelomio.....ajmo dalje... ko je sledeći....

P.S. BRAT ADMIRAL SE NARAVNO ŠALI  dada 0442_feel 0442_feel  eheeeej

Ajde malo da se šalimo mnogo ste ozbiljni pa šta se desilo.Šta je to strašno ako su nekoga raščinili ,pa i mene su raščinili a ja služim.Možete da dodjete  ispod ora da beremo orasi i da služimo luturgiju.Ako volite viski izvolite.
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Упознати смо:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4019.125.html

Мислим да си и ти упознат са овим или можда ниси?

Подели на овим сајтовима

"Црква ће остати Црква , са свим обећањима која јој припадају и са пуноћом благодати,чак и ако у Њој остане само један епископ са малим бројем верујућих."

Архиепископ Аверкије

Бил ти напустио СПЦ ако би се владика Артемије одвојио (мислим знамо ми да то владика неће урадити)?

Таква могућност (мислим на владику) је искључена....ја остајем веран својој мајци Цркви и послушан свим православним епископима у њој на челу са владиком Артемијем !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...