Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ja ne bih citao Apostol, zato sto nemam glasic  0102_laugh

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

ponestite foto aparat i kameru obavezno!!!  :smiley:

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

Imao je otac Ivan neku dobru dunjevacu ali smo je moj prijatelj Dejan i ja unistili u medicinske svrhe zato sto smo bili prehladjeni.To je bila rakija lek,ali mora da se popije 3 dl minimum

Dunjica je najbolje pice,ja je skoro otkrih..kao med slatka i mirisna.. Lek za dusu i telo  0110_hahaha

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драги пријатељи, ми се овамо спремамо да вам дан нашег окупљања буде пријатан и да вам дуго остане у сећању. Да, могуће је да имамо мали проблем са комарцима (ха, ја нећу јер носим мантију  0110_hahaha), па не би било оше да неко понесе неки препарат који ће да одбија комарце, ако има. Оно што бих молио да понесете јесте ваш осмех и радост у срцу. Ништа друго не треба.

Подели на овим сајтовима

E p to je vrlo  korisna informacija oce Ivane ! joooj Tako da nece komarci jesti nas nego autan ( kako li se vec zove) njih !  Kod mene kuci je totalno rasulo,renovira se ,sve stvari su napolju,vec danima traje i trajace  totalni haos.. ali dolazim na preporod s osmehom i radosno  0110_hahaha

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Чувајте ми Филипа,а све вас нека заштити св.Илија,поздрав од његове маме  joooj.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драги моји пријатељи, још један дан, па ћемо ако Бог да, да се видимо. Надам се да сте се сви који долазите из далека организовали за превоз, да је по том питању све у реду. Ето, имаћете прилику да присуствујете литургијском венчању и крштењу, имаћете прилике да целивате мошти, да послушате два корисна предавања, да пробате најбољу рибљу чорбу на свету (захваљујући нашем Рибару који је специјално за ову пролику донео сочета и још ко зна чега), да се сви радујемо и веселимо у Господу нашем. Мени је заиста пуно срце због свега овога, верујем да се и ви радујете. За оне који не буду могли да дођу, поставићемо слике и видео и то, ако Бог да, на новом сајту који ће ускоро бити готов.

Подели на овим сајтовима

Ja se radujem u svakom slučaju, da se sastanete u zdravlju, ljubavi i veselju i da se tako i rastanete da biste se opet sastali

Misliću na vas, mislite na mene 0110_hahaha

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

И мени је, грешноме, жао што нисам и прилици да Вам се придружим, овако - физички.

Али, сигурно је да ћемо литургисати заједно тога дана...

Срећна Слава унапред Пречасни оче Иване!

Подели на овим сајтовима

Ситуација је следећа:

Јавио се Младен (деда на форуму)...  Возим њега и имам још два места...

то је за прву туру... и после тога моћи ћу још једну од четворо људи...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Извињавам се на дуплом посту...

Јавио ми се брат Иван...  Још два места која су остала су попуњена највероватније... чекам потврду...

Ајмо даље..

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...