Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

• Гости

Ја ћу моћи да одвезем људе од Јагодине до Дубоке, укупуно четворо. Дакле, јављајте ми се пп, а чекаћу вас на аутобуској станици у време по коме се договоримо.

Подели на овим сајтовима

Шта смо решили?

Ја планирам да дођем,

па каква год да је организација.

Мислим да је комби најбоље решење.

Пошто је доста скупо, моја сестра неће моћи...

Али ја сигурно хоћу!

Ако мора и аутобусом.

Чекам да видим какав је договор...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

МИслим да је врло битно да знате, да нећете имати никаквих додатних трошкова сем за комби. Овде је све обезбеђено за ваш леп провод, а имаћете и ту радост да присуствујете литургијском венчању и крштењу. Једино ко жели може да набави мајицу Живе Речи Утехе (500 динара), а то је само да се поваде трошкови штампе. Дакле, све је сређено и обезбеђено, само да дођете и да се радујете.  ;)

Подели на овим сајтовима

ок најновији додатак - упутио сам Милицу, Катарину и Соњу (Срна) на Злату, која се понудила нешто раније кретањем из Руме да може да покупи неког из БГ-а ... таман три места ...

у међувремену родила се још једна опција - још један комби, ако буде било потребе ...

тако да смо сад сви скоро обезбеђени, ако има још неког, молим вас на време се јавите ...

Подели на овим сајтовима

Значи имамо два аута...  Ја у првој тури могу да повезем троје (плус моја девојка)... све остале по 4... 

Мислим да би најбоља варијанта била да се нађемо код музеја наивне уметности... он је између аутобуске и железничке станице...  али ако они који требају превоз долазе само аутобусом онда је ова варијанта што је рекао Alefshin боља...  Ја ћу бити са њим у контакту, а ви само јавите број број људи да би имали у виду колико је пута потербно да пређемо релацију Јагодина - Дубока...

Alefshin

Послаћу ти мој број и бићемо у контакту...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Dakle idemo kolima..??? medo koliko love treba da dam Aci Milojkovu vozacu ??

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

Sestre i braco ostalo je jos dva dana.0d ograda do Jagodine ima 120 km.To se iole boljim autom prelazi za 70 minuta.Znam da nekima od Vas toliko treba sa jednog kraja Beograda do drugog.Jedan odvojen i to neradni dan nikom nece naskoditi vec samo doneti blagodat i lepa nova poznanstva.Neki ce imati priliku da po prvi put pored liturgije kojoj svi stalno prisustvujemo vide i dva krstenja i vencanje i to u prisustvu pet svestenika.O predavanjima i druzenju nakon toga i ne zelim da pricam.Prema tome nemojte sad da mi potpisujete predaje i razne izgovore koje svako do nas za taj dan ima nego pravac ovamo pod kesten i orah u hladovinu. kisa

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

најновија вест: Катарину (pajsije), Соњу (Срна), која потеже чак из Франкфурта да би дошла на Сабор између осталог, и Милицу смо удомили са Златом и то је то!

јел остао још неко ко нема превоз или се двоуми? Дејане?

цело друштво које путује је више него ок и сви су нормално расположени и да неког повезу, као што видите, не да Бог, нико неће остати на цедилу.

само се на време још јавите да не буде фрке панике на врат на нос и на своју руку 0110_hahaha

ту смо да помогнемо, као што видите, није ово ништа страшно а и не боли :)

Подели на овим сајтовима

Ja cu kupit majcu za mene  0104_cheesy

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

јао ја не знам, али ово ће да буде потпуна лудница, има да нам израсту крила после овога!!

ПРОГРАМ

звезде дана - 5 свештеника, један ђакон, један чтец, један теолог, на крају али не и последње, присуство светитеља - МОШТИ!!!

врхунац дана - Литургија, крштење и венчање

мало касније - предавање

одмор

рибља чорба

сарма

пиће

мајице

дружење

гитара

вечерње

значи мени је лицна већ напета или ће да пукне ил ће да се истопи од среће и радости Постављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена слика

Подели на овим сајтовима

ееее??!!

па шта причаш, па ти си онај ЂАКОН у програму !!

само ти не знам тачну титулу, мислим да је ипођакон, ал да не лупим 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...