Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

• Гости
Guest Светлана

Ааааа ... видим да сте уморни сви. Од сутра ћете се распричати, кад се одморите и средите утиске. Сутра има ова тема да буде стално у прве 2.  :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драги моји пријатељи, ево сад сам ушао у кућу и видех да је ова тема већ отворена. Желим да се захвалим свима који су данас били  на сабору уложивши свој труд и жртву. Моји су утисци да једино могу да кажем да се данас служена Литургија која је заиста била служба и служење. Ово је најлепша Литургија у моме животу, ја сам био заиста данас у рају. Ово вам кажем иако још нисам сложио утиске.

Захваљујем се и оним учесницима форума који нису могли да дођу, али који активно овде служе свима којима је потребна жива реч утехе. Надам се да ће неко да посави ускоро и остале слике, али мислим да би најбоље било да се постави у неком програму, да би људи са слабијом конекцијом могли да виде слике. Наравно, лепо би било да се постави и видео. Како рече о. Угрин у беседи данас смо показали да смо Христови, а не ових или оних струја у Цркви. Слава Богу на том дару.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Иначе, данас је било људи из 12  градова, из из осам Епархија. Ово је заиста најбитније да смо данас сви били Христови.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Укратко:

1-2 ипођакон Димитрије Плећевић

3 о Николај из манастира Томић и о Ненад Ђурашиновић из Аустралије

4 ипођакон држи предавање о св. моштима

5 најпознатији чтец СПЦ Филип

6 о Иван и Изида

7 + Срна

8 Срна Милица Изида и Фића

9 исто то само мало друкчије

10 о Ненад

11 са о Николајем и о Серафимом

12 о Николај

13 ипођакон

14 о Серафим са искушеником (рођеним братом о. Ивана)

15 опет ипођакон

16 духовне аристократе и остали гости

17 Изида

18 - 21 јасно само по себи

22 Милица је вредна

23 о Горан П

24 свете мошти

Подели на овим сајтовима

Драго ми је да сте весели , жао ми је што не дођох , али шта да се ради ...

Видим да сте сви били у елементу, дајте још мало сличица па да и ми који не бејасмо данас са вама физички поделимо дојмове утисака и да се радујемо макар вако виртуелно.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

Све да нам опишете. Ко се крстио, ко се венчао, чије су мошти, ко је свирао, ко певао, шта је било с комарцима, јесте ишли и у шетњу ... ?  izlet Да осетимо атмосферу. Како је било njamnjam ?Шта сте pivo ? итд.

Подели на овим сајтовима

Slike su predivne i jako su me obradovale!!!

Jedva sam cekala da procitam prve utiske, ali nisam ni ocekivala da ce vam biti drugacije, no prelepo... Zao mi je sto nisam mogla da dodjem, ali najiskrenije se nadam, ma sigurna sam u to, da ce biti novih prilika i razloga za susrete...

Sa nestrpljenjem cekam sledece fotke i utiske....

Moram da priznam da mi je ipak najdraze sto je o.Ivan tako 0908_sport i zadovoljan, to se prosto oseca...Ceo forum nekako mi svetli veceras spavanje1 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smiley.gif

Pozdrav svima!!!

njamnjam  izlet  pivo

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...