Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

??? ??? ????? ?? ?????,

???? ?????? ????????? ?????? ???? ??????,

??? - ??? ???? ???? ???? ????? ? ????????? :-)

od samog starta sam znala da je ovo mesto puno ljubavi zato što Ljubav može da se oseti

IGU

0501_music

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Ima neo slike da mi prebaci preko fb-a osim Dede i Mede ?? :smiley:

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

Evo i otac Goran ima tek sam sad video 0501_music izvinte oce.

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

Not bad  :smiley:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Liturgija koju smo zajedno sa prirodom pod svodom Nebeskim svedocili srcem i dusom je jos uvek nesto neopisivo ! Ovakav skup krunisan onakvom Liturgijom je nesto sto smo svi srcem i ocekivali !Toliko razlicitih licnosti na jednom mestu a ko sto rece o.Ugrin u besedi - SVI SMO HRISTOVI !!!

Pozdrav svim saborasima i jedva cekam novi Liturgijski susret sa svima vama !

BOG vas cuvao!

Подели на овим сајтовима

Milice jel imas neke fotke ?

Подели на овим сајтовима

aj postavi na fejs sada ako mozes neke de sam ja

tj. udji na fb..cekam te

Подели на овим сајтовима

Ко ја?

Ма ниииишта!  brokoli.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

Целој је фирми забрањен излазак на ФБ.

Па то су многе фирме већ одавно урадиле.

Запослени много почели да раде на погрешном месту. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0203_cool.gif

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Нисам ни сумњао да ће све бити прелепо   https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif , али овог пута нисам био у могућности да вам се придружим. Биће ускоро нове прилике за то  1312_womens

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...