Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

• Гости

Молим оне који не долазе да се на овој теми не правдају. Боље да они које желе да дођу да питају шта и како и на који начин да дођу до Умчара.

Иначе, веома је лако, има редовно аутобуси а могао би неко из БГ-а да се распита када имају, мада верујем да има и неки сајт који те податке може да да.

Ако се иде аутом, онда се, ако се иде ка Београду, скреће на неких 30км испред Београда. Има излаз са ауто-пута.

Дакле, све је веома лако...

Подели на овим сајтовима

Вози "Ласта", па проучите :)

prigradske-linije-beograd-its2.jpg

Ова мапа и није баш "корисна" на прво виђење, нарочито људима који не живе у Београду... Било како било, "скрпио" сам неке информације са сајта означеног у броју линије, те са Бус+. Углавном, према та два извора у суботу се може доћи у Умчаре из Београда-терминус градског превоза у Шумицама...

Аутобус ЛАСТА 351 Поласци из Шумица за Умчаре у 6, 9, 10:30, 12, 13:30, 14:30, 15:15, 17, 19, 21:15

Поласци из Умчара (око) за Шумице у 4, 4:45, 6, 7:30, 10:30, 12:00, 13:20, 15, 15:45, 17

Подели на овим сајтовима

Nisu li Umčari malo daleko? Ko nije iz Beograda mora prvo u Beograd pa onda pravac Grocka, a treba se i vratiti, za ovo se organizuje ceo dan. U redu, za jedan "zvanični" sabor, što da ne.. Trebalo bi se možda raspitati da li ljudi zaista žele i planiraju da dođu, da ne bude "imadosmo sabor i bilo nas je dvoje ili troje"...

Ja imam dosta rodbine u jednom mestu u blizini.Moze se pravo sa Sumica iz Beograda sesti na Lastu,i tu si za nekih sat vremena,nije puno daleko.

Подели на овим сајтовима

Вози "Ласта", па проучите :)

prigradske-linije-beograd-its2.jpg

Ова мапа и није баш "корисна" на прво виђење, нарочито људима који не живе у Београду... Било како било, "скрпио" сам неке информације са сајта означеног у броју линије, те са Бус+. Углавном, према та два извора у суботу се може доћи у Умчаре из Београда-терминус градског превоза у Шумицама...

Аутобус ЛАСТА 351 Поласци из Шумица за Умчаре у 6, 9, 10:30, 12, 13:30, 14:30, 15:15, 17, 19, 21:15

Поласци из Умчара (око) за Шумице у 4, 4:45, 6, 7:30, 10:30, 12:00, 13:20, 15, 15:45, 17

Ево то и "графички" да не буде да сам ја нешто произвољно...

Поласци из Београда-Шумица

351um_zps6c515b99.jpg

Поласци из Умчара-село Дражањ

351umo_zpsdc482b86.jpg

А добро би било и да се отац Иван консултује са оцем Гораном, домаћином да ли постоји још неки превоз... Ја очи "избелех" по интернету и нађох само ово... Додуше, за Умчаре и кроз њих саобраћа туце аутобуса, али су то поласци само радним даном и ноћу за трећу смену... Једино овај нађох да саобраћа викендом, премда је одлазак упитан за оне који се одлуче на авантуру звану бус, обзиром да је последњи полазак за Београд у 17 сати, судећи по овоме... Зато би било добро, ко зна више информација да их обнародује овде...

Толико од мене, ако Бог да видимо се, премда не обећавам ништа (жена ради у суботу, мала деца,...) Ако се не видимо, лепо се проведите! 

P.S.

Да додам, да вас не буни назив линије 351 Шумице-Дражањ(Гроцка), аутобус саобраћа трасом Шумице-Винча-Гроцка-Брестовик-Пударци-Умчари-Дражањ (и обрнуто)или на мапи...

apaumca_zps118053ea.jpg

Подели на овим сајтовима

Ko hoce, kod mene ima 3 mesta u kolima. Lakse ce nam biti zajedno da putujemo i podelimo troskove. (iz Beograda sam)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Гости

Најдаље до 14:00 да будете у Умачрима код цркве. :)

Ја ћу доћи мало раније да припремимо неку добру клопу, пиће и све то...

Подели на овим сајтовима

Dobro. I ja sam kolima, ako neko hoce samnom...upozorenje: nemam navigaciju ni prirodnu orijentaciju a imam tendeciju da zalutam kud god da krenem pa valja da se nadjemo ranije....3-4 osobe mogu jos u kola bar jedna da ume da cita mapu koju nemam... :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...