Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

много лепа идеја :rolleyes:

волела бих да упознам људе са форума

јесмо стварно сви добродошли?

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

много лепа идеја :rolleyes:

волела бих да упознам људе са форума

јесмо стварно сви добродошли?

офкорс! ево сад ћу да прикачим линак ка прошлим окупљањима...

Подели на овим сајтовима

наравно београдска екипа форумаша се редовно састаје и удара чежњу нама провинцијалцима и осталима који што због пелена што због осталих обавеза не можемо да нађемо времена за кувано вино и гитаре (староградске)... ал доброоо сад 301

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Можда би било добро да се Сабор одржи када се одржава на ПБФ Симозијум "Православна Теологија Данас" (траје 2-3 дана, Пет-Нед) у Мају. Ја ћу тада бити у Бгу, а верујем и други са стране...

Волео бих да се видим тада са братијом и сестријом.

Подели на овим сајтовима

Можда би било добро да се Сабор одржи када се одржава на ПБФ Симозијум "Православна Теологија Данас" (траје 2-3 дана, Пет-Нед) у Мају. Ја ћу тада бити у Бгу, а верујем и други са стране...

Волео бих да се видим тада са братијом и сестријом.

Одлична идеја оче. Јел се зна ког маја ће бити Симпозијум?

Подели на овим сајтовима

.hvala. управо гледам...

Ако је окупљање у Бг-у, нема проблема кад год (што се мене тиче), ако је ван Бг-а, и то може, само на време да се најави да се организујемо

4869

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Предлажем да, ако буде у БГ, окупљање буде у центру града или испред храма Св. Саве, тј. место које је општепознато и које сви могу лако да нађу. "Студењак" је и многим београђанима био тежак за налажење.

Подели на овим сајтовима

наравно београдска екипа форумаша се редовно састаје и удара чежњу нама провинцијалцима и осталима који што због пелена што због осталих обавеза не можемо да нађемо времена за кувано вино и гитаре (староградске)... ал доброоо сад

Неко рек`о тамбура?

Подели на овим сајтовима

Неко рек`о тамбура?

Уи, м'сје Жискар.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја сам за БГ и да уједно искористимо да будемо на семинару. Чућу се са људима са Факултета да видимо да ли они имају неки предлог.

Свакако, без сабора не може да прође.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...