Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

• Гости

И још да спојимо да то све буде на Видовдан па да о вашем трошку и ја направим сабор видовданаца. Хахахахаха.

Е једино што би вероватно сабор прерастао у неки покрет или можда тучу , то је вако мало ризик, ал ко не рескира не профитира.

:)

Подели на овим сајтовима

прошлогодишње место окупљања се рестаурира...лично сам видела, тако да тамо не може...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Изашао је датум Симосиона на ПБФ : 25. и 26. мај 2012. (петак и субота)

Па ето, тада би могао и наш Сабор да се одржи. Један од та два дана. Предлажем да буде увече, негде од 18 ч, па на даље, јер су предавања у току дана...

Наравно, сви који су заинтересовани, слободно могу да дођу да прате Симпосион, били студенти богословског факултета или не ...

Подели на овим сајтовима

АХ !!!! Тако би ми добро дошао тај Сабор после свих ових искушења који су ми се дешавала а уосталом и још увек се дешавају да се опустим уз све добре и познате форумаше ! Једва чекам да променим окружење мало ! Неможете веровати . Треба изгурати преко главе ова сва искушења а тако је далеко тај 25 или 26 мај !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...