Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Nije ni cudo sto su se toliko lepo proveli ...

Dobro vecer narode.. eve i mene napokon na forumu ponovo

Sta sam ja to sve propustila

добродошла и врло брзо ћеш све да надокнадиш... :bla:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Vidim ovdje se jako lijepo provodilo vrijeme.

Vlado: za tvoje pojašnjenje o gostima sa saboru imaš više golemih facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

Neprevaziđen humor 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha algabacaju

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ma kakvi se lepo provodilo Mileva,vidiš da su samo pili bre. 0212_rolleyes

Vlada šowman. :drugarstvo:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ja pod punom odgovornošću i pri zdravoj pameti izjavljujem "Sabor bi u najmanju ruku bio promašaj da nije bilo lepog Siće tamo" :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ne znaš Lepog Siću 7896634 7896634 7896634 ženo ti si mnogo propustila - to je Vladan Stjepan Ibrahim.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

слике су кома 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

испало је да смо кафанисали уместо што смо били на Литургији и агаписали 0205_whistling

и ја сам на пола слика, ужас :291291291:

мрзело ме да сликам телефоном, пошто је био фотоапарат присутан ал имам једну паметну prstgore

иначе, параклис је прелеп facenew22222222

16h562t.jpg

Подели на овим сајтовима

Ma ovo ja lupam sebe po čelenki jer ne mogu da vjerujem :D

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1315170453' post='493920]

слике су кома 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

испало је да смо кафанисали уместо што смо били на Литургији и агаписали 0205_whistling

и ја сам на пола слика, ужас :291291291:

мрзело ме да сликам телефоном, пошто је био фотоапарат присутан ал имам једну паметну prstgore

иначе, параклис је прелеп facenew22222222

16h562t.jpg

bio fotoaparat... fotografisao sam.... 4chsmu1

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Šta je ovde piva bilo 0212_rolleyes

Da niste malo preterali? girl_jumping

Много је кад бију. ;)

Иначе, кад смо већ код тога, ракија је била прва лига.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...