Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ако Бог да ја ћу сигурно доћи.

Живим на 60 км од Бг-а и имам ауто, тако да неће бити проблема око доласка.

Мада, пре него што је одлучено где ће бити сабор, ја сам размишљао да дођем где год буде.

Једва чекам да се упознам са вама...1000000001010

Бићемо на окупу него како algabacaju :group111:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Лепо би било да пишу и они који ће доћи...мислим када би сви који неће доћи од соро 4000 чланова писали, била би ово једна од најпосећенијих тема. Дакле,нека пишу они који планирају да дођу. У сваком случају, ко је дошао smil4385c03b80886.gif-добродошао је.

Аууууууууу па гдећемо се сви сместити ако дође нас бар 3000 :229229229: боље да изнајмимо шатру и музику :P

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Blago Vama cmizdrenje.gif (placem zbog sebe a radujem se za vas :))))) )

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Послала сам маил,али нисам добила повратну информацију да ли је стигао где треба, тј. да ли је негде евидентирано да, Боже здравља, долазим на сабор.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Послала сам маил,али нисам добила повратну информацију да ли је стигао где треба, тј. да ли је негде евидентирано да, Боже здравља, долазим на сабор.

Одговорено је на мејл... видимо се у недељу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ај мало нека се на ову тему јављају они КОЈИ ХОЋЕ да дођу. Мислим, испада да нико неће да дође, а није тако. Има ће нас сасвим довољно. smil4385c03b80886.gif

Подели на овим сајтовима

Ај мало нека се на ову тему јављају они КОЈИ ХОЋЕ да дођу. Мислим, испада да нико неће да дође, а није тако. Има ће нас сасвим довољно. smil4385c03b80886.gif

Администрацијо јесте ли изнајмили шатор да дођемо да га постављамо у суботу још ? 0304_smile4 0110_hahaha

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ја нисам сигуран да ћу моћи да дођем...4. се врши призив Духа Светога у Цркви Св.Саве,морам бити присутан са ученицима а после,не знам...ако будем имао времена,свратићу.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...