Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Kad sam ja tu, svi makova zrnca :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Састанак на послу у то време... :)

Хвала на позиву, али нисам у близини. :) А и реално, нисам сигурна да би сви баш желели да ме упознају. :D

Дођите ви код мене. :)

Па важи, биће прилике, не бих баш јавно да откривам своју локацију. :) А и треба ми времена да се навикнем, иначе нисам баш присталица веб упознавања, све ми је то помало чудно и страно. :)

Надам се да су вам мушкарци мирољубиви на тим окупљањима. :D

Nakon ovoga očekujem - Ne vjerujem muškarcima, sigurno nisu miroljubivi. :D

Oli- Neoli? Odluči se Anka!  :))) 

Подели на овим сајтовима

И сестро, како те не мрзи да ме толико цитираш? Није бре мени толика конфузија у глави како ме ти нацрни. :))) Изјасни се ти за себе, пусти ти мене. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

И сестро, како те не мрзи да ме толико цитираш? Није бре мени толика конфузија у глави како ме ти нацрни.  :))) Изјасни се ти за себе, пусти ти мене.  :)

Nije me strah druženja, uvijek su dobrodošli u moj dom... upoznah neke. Divni ljudi, ali zaista divni ljudi. :)
Eto, Anka!

Edit- I ne da mi nije bilo mrsko da te quotam, već to uradih sa posebnim zadovoljstvom.

Подели на овим сајтовима

ajde vidicemo i to jednom

Ajde.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Edit- I ne da mi nije bilo mrsko da te quotam, već to uradih sa posebnim zadovoljstvom.

Hm, sta li bi ovo trebalo da znaci? :D:0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

original.jpg

:D

Подели на овим сајтовима

Tu bude desetak i vise ljudi, svako moze da izabere sta ce i s kim ce da prica, niko nikog ne tera, nema onog e sad ti kazi nesto e sad ti uradi nesto, svako se ponasa kako oseca i zeli.

Neobavezno caskanje, upoznavanje, druzenje, bez ocekivanja bilo cega i zato je to super.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...