Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ko preteruje. Sa čim?

Sa tim razmisljanjima hoce da dodje nece da dodje, motiv dolaska, analize motiva...kad se okupite, zaboravicete na bilo kakvu raspravu.

Подели на овим сајтовима

...ах, ах, ах знао сам да би сте дошли комплетни потребан Вам је аутобус, скупо, а и где би га паркирали... када би сте знали колико су за мене болни Ваши афинитети у вези избора мушкарца... отпадам из избора, јер они који Вам се свиђају су бистри, као ја, авај, али и стари; Хесе, Андрић, Ајнштајн... прошли претпрошли век, па ја сам сироти жутокљунац, немам још ни сто година... ипак, не губим наду, укуси су превртљиви...

Dragi moj Suncokretu , sta da Vam kazem .... Ja sam podeljena licnost u stalnom sukobu sa dobrom i losom stranom svoje licnosti , svog karaktera ... u sukobu zelja i mogucnosti... No ,meni nikakav muskarac nije potreban , ni mlad , ni star , ni lep ni ruzan ...  Cak ni nobelovac ...   Avaj , zivot je tako surov . 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Dragi moj Suncokretu , sta da Vam kazem .... Ja sam podeljena licnost u stalnom sukobu sa dobrom i losom stranom svoje licnosti , svog karaktera ... u sukobu zelja i mogucnosti... No ,meni nikakav muskarac nije potreban , ni mlad , ni star , ni lep ni ruzan ...  Cak ni nobelovac ...   Avaj , zivot je tako surov .

Ovo znaci da ti je potreban muskarac, hehehe:-)

Подели на овим сајтовима

Onda nemoj doći. Izgleda da nisi spreman. Ako ne možeš oprostiti, preuzeti i svoj deo odgovornosti, ako ne možeš naći ljubavi i ako ne vidiš pruženu ruku...onda je bolje da se odmoriš, nego da dodješ i da sve eskalira. Nego, vidim da imaš želju da dodješ, zato ti ovo i pišem. Zašto misliš da su te pozvali_ Ako misliš da su te zvali iz loših namera, ne treba da ideš. Ako misliš da su te zvali iz dobrih namera, onda ovo što ti pišeš ne pije vodu.

Ako hoćeš da dodješ a da ti se svi unapred saviju i izvinjavaju i posipaju pepelom, onda se zamisli nad sobom. Da li ti onda manipulišeš zapravo ostale? Svi mi imamo trenutke kada smo više osetljivi nego osećajni, i to je u redu. Biti svestan toga znači dati sebi šansu. Ako nikad ne pogledamo gde nas brvno žulja, bolovi su konstantni...

Hajde molim te nemoj me ukalupljivati u svoje zamišljene psihološke profile. Ne očekujem ja da mi se bilo ko klanja niti me tretira posebno. 

Ako ti voliš u ime ljubavi da stojiš mirno dok te pljuju i šamaraju, i to takve ljubavi da ti se ne mora ni izvinuti, to je tvoja stvar, ja nisam toliki svetac

Подели на овим сајтовима

Sa tim razmisljanjima hoce da dodje nece da dodje, motiv dolaska, analize motiva...kad se okupite, zaboravicete na bilo kakvu raspravu.

Ja sam već zaboravila i radujem se okupljanju. Nego, jel dolaziš?

Подели на овим сајтовима

Hajde molim te nemoj me ukalupljivati u svoje zamišljene psihološke profile. Ne očekujem ja da mi se bilo ko klanja niti me tretira posebno.    Ako ti voliš u ime ljubavi da stojiš mirno dok te pljuju i šamaraju, i to takve ljubavi da ti se ne mora ni izvinuti, to je tvoja stvar, ja nisam toliki svetac

Ja stvarno ne znam sta da ti kazem . Ako ti treba neko da sa njim razgovaras o tim stvarima , mogu da ti preporucim coveka .    ;)   

:351780:

Подели на овим сајтовима

Žalim dan kad sam došao na ovo mesto. Prijatelj zbog koga sam otkrio forum mi se posle izvinjavao i izvinjavao, i govorio beži odatle, samo se ujedaju. U šta sam se posle i sam uverio, ali sam ostao iz zabave. Što je bila velika greška, jer sad kad pogledam samo mi je zagadio raspoloženje. Smučilo mi se više licemerje, i usta puna ljubavi, a srca prazna i nemilosrdna.

Подели на овим сајтовима

Žalim dan kad sam došao na ovo mesto. Prijatelj zbog koga sam otkrio forum mi se posle izvinjavao i izvinjavao, i govorio beži odatle, samo se ujedaju. U šta sam se posle i sam uverio, ali sam ostao iz zabave. Što je bila velika greška, jer sad kad pogledam samo mi je zagadio raspoloženje. Smučilo mi se više licemerje, i usta puna ljubavi, a srca prazna i nemilosrdna.

Pa šta da ti kažem brate. Jutro je pametnije od večeri. Probaj da malo odmoriš od Foruma, te se posle vratiš pa vidiš kako izgleda. 

Подели на овим сајтовима

Pa šta da ti kažem brate. Jutro je pametnije od večeri. Probaj da malo odmoriš od Foruma, te se posle vratiš pa vidiš kako izgleda.

U pravu si.

Odlazio sam, pa se prevarim i vratim, pa se opet iznerviram, pa opet odem, i tako u krug.

Trudiću se da se ne vraćam. Al' kako kad ste mi ipak omileli uprkos svemu...?

Moram i ja da iskuliram, mnogo sam nervozan u zadnje vreme.

Подели на овим сајтовима

:) Ovde su isto ljudi kao i "u stvarnom zivotu". Mada sam ovde srela mnogo zanimljivih ljudi, slicnih interesovanja koje ne bih mogla ovako

Drugo, umes i ti da budes "nezgodan", pa se posle cudis kad ti neko vrati. Niko nije budala, pa da dopusti da ga neko zeza, koliko god to bilo "na finjaka". Upravo si sad to uradio. "Srca nemilosrdna i prazna...". Automatski si sebe postavio u poziciju da mozes da procenjujes i osudjujes. To niko ni na jednom mestu ne voli.

Ali, ok. Nemoj se potresati zbog ovakvih stvari. Ipak ti je ovo forum na kojem se ljudi susrecu i razmenjuju misljenja. Nije mesto na kojem i zbog kojeg treba "gubiti zivce". Ja sam isto otisla sa foruma na neko vreme, imala sam vaznijih zivotnih pitanja koje treba resavati. I kad se vratis, moze da bude lepo. Sve najbolje zelim. 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

U pravu si.

Odlazio sam, pa se prevarim i vratim, pa se opet iznerviram, pa opet odem, i tako u krug.

Trudiću se da se ne vraćam. Al' kako kad ste mi ipak omileli uprkos svemu...?

Moram i ja da iskuliram, mnogo sam nervozan u zadnje vreme.

:) preduhitrio si me. 

uzivaj, bre, zivce ti niko nece vratiti, a i niko ti nece reci "hvala" kad ih izgubis, pa makar to bilo i za najvazniju stvar na svetu...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...