Aquilius Cratus Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 То није дебилна реченица већ сурова истина. Немам доказ. Питај неке форумаше, можда они имају. Nemas dokaza ali je istina???? Strasno je sta ti pricas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 То није дебилна реченица већ сурова истина. Немам доказ. Питај неке форумаше, можда они имају. Nemas dokaza ali je istina???? Strasno je sta ti pricas. Немам доказ у смислу да сам то из његових уста чуо (пошто никада није самном причао нити смо се видјели). "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 То није дебилна реченица већ сурова истина. Немам доказ. Питај неке форумаше, можда они имају. Nemas dokaza ali je istina???? Strasno je sta ti pricas. Немам доказ у смислу да сам то из његових уста чуо (пошто никада није самном причао нити смо се видјели). Тезу о таквој изјави надбискупа Станислава Хочевара, ако се добро сећам, први је изнео бивши црноречки игуман Николај у изјави за "novinar.de" из оног "етно-села" у власништву "грешног Милоја." Изјаве надбискупа Хочевара су знатно одмереније и звуче отприлике овако: "Svakako je želja najpre svih katolika da nas naš poglavar poseti ali znamo da je želja i Srpske pravoslavne crkve (SPC) i države Srbije da do toga dodje. Katolička crkva želi da podupre državu Srbiju i radi na tome. Ako svi idemo tim putem, postoji velika sigurnost da do toga dodje" "Mnogi se boje toga, ali se boje bez ikakvog razloga jer novo zajedništvo omogućuje svim hrišćanima da intenzivnije žive, da današnjem svetu jače pomognu da mogu stvarati jaču i veću kulturu i omogućiti svetu pravdu" "želimo li da živimo u jednoj porodici ili volimo li da i dalje budemo podeljenji u mržnji i nerazumevanju". http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/207133/Hocevar-Katolici-zele-da-papa-2013-dodje-u-Nis Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Новембар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=fXX4Z1zZiLU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Mara i ja smo ih jutros u mojoj emisiji malo ispljuvali - nije problem kritika, nego potuno nategnuta priča bez ikakve suštine, koja se sastoji samo od šminke - crnobelih slika, muzike iz horor filmova i zlosutnog glasa Gorana Dimitrijevića (čak sam ga imitirao u jednom trenutku, lol), i osnovno nepoznavanje materije o kojoj se govori. Ja ne znam za sad nijednog novinara da je pokazao neko stvarno znanje o prirodi Crkve. I pošto nisam gledao emisiju o navijačima, a znamo kakva se frka digla oko nje, rekoh - ako je urađena ovako traljavo kao ove o Crkvi, nije mi jasno zašto se i oko čega se zapravo dizala frka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Емисија је била пуна таквих небулоза, софизама и паралелогизама да би у следећој слободно могли, по истом принципу и са истим доказима, да оптуже Унију пекара Београда за потпиривање насиља против хомосексуалаца. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
iguman Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 A zna li neko gde sluzbuje otac Goran sada ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
iguman Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 ...Joj,bolje da cutim...Sto da cutis -reci otvoreno imas moju podrsku javascript:void(0); Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 A zna li neko gde sluzbuje otac Goran sada ? Rečeno je u emisiji. Više puta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 A zna li neko gde sluzbuje otac Goran sada ? Rečeno je u emisiji. Više puta. Речено је само Шабачка епархија, а не где у тој епархији. Мислим да није у Шапцу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 A zna li neko gde sluzbuje otac Goran sada ? Rečeno je u emisiji. Više puta. Речено је само Шабачка епархија, а не где у тој епархији. Мислим да није у Шапцу. Mislim da je rečeno i gde tačno. Pred kraj emisije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Nije problem u Insajderu već u nama,koji smo im dali da imaju zašta da se zakače. Lepo je rekao vladika Grigorije, da smo u slučaju vladike Pahomija pilatovski oprali ruke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Ma dajte, Midraš je bio župnik katedralne crkve u kojoj postoji freska sv. Save. Ja sam predlagao nadbiskupu da prekrečimo freske jer su umetnički jako loše i da uradimo mozaik ili postavimo kip. Gledao me kao da sam pao sa marsa. Da je bio neki drugi umesto mog nadbiskupa, ma taj bi me .... Sad kakvi smo, ko zna iz kakvog je konteksta nešto izvučeno pa se prenosi kao rekao nadbiskup da sa sv. Savom Srbi ne mogu u Evropu. Kad već pominjete Evropu, jel će i Srbi kad uđu u Evropu da proteruju moju braću cigane? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 U Crkvi Blažene Djevice Marije na Neimaru, koja je veoma blizu Hrama Svetog Save, ima freska Svetog Save. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Специјално са измишљајдера, окрени следећу страницу : - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука