Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Imao sam u jednom periodu strasna iskusenje molio sam se postio opet molio ali bez uspeha. U jednom trenutku u svom tom mom Bogomisliju zavapio sam prema Ikoni Boga Zivoga sa recima ALI BOZE JA TE PRIZNAJEM..... Od tada su mi reci delovale spokojne svetle mir se uselio u moj um zagrejalo srce osetio sam se da pripadam Bogu. marko_13, Middle-earth and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/24207-zasto-verovati-u-boga/page-9#entry802348 Ето видиш било је помена о овом човеку . ...па сад кад сам већ ставио напишите по коју ,немој да сте на крај срца. gringrin А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Ne zanima me taj covek ponela me asocijacija u naslovu Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Ето видиш било је помена о овом човеку . ...па сад кад сам већ ставио напишите по коју ,немој да сте на крај срца. gringrin Je l treba da se rimuje ili moze i slobodan stih? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 је л могуће да ова тема не постоји на сајту од пре? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Postoji ova: LINK i bar još 5 tema na kojima se detaljno raspravljalo o tome... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 13, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2013 A jeл има флу неко предавања на јутјубу где може да се чује нешто детаљније о тој транзицији, разлозима, и генерално његовом религијском искуству и схватању кроз живот. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука