feeble Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Joj Medo kakav ti je to avatar Sorry za , al' sam morala da prokomentarisem . Кад смо већ код аватара и спама, је ли то код тебе на аватару Јами? -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ајд да и ја кажем нешто. Одлична тема, да "добри" схвате да не треба да буду "добри" са женом која им се свиђа, јер онда могу бити само пријатељи. Зато што се жене ослањају на инстинкт, на осећај, а то је попут сваке животиње у природи, која воли предаторе, доминантне алфа мужјаке. Ако то ниси, онда ћеш изумрети, умрети сам у природи. Џаба јој ту сва памет, шта она зна, када је ту питање "срца". А то је чисто животињски. Очекује да је поставиш на право место где јој припада, а увек ће се борити за боље место, да доминира. Ретки су, стварно изузетни примери, где жена може да превлада тај природни инстинкт, и да буде са "добрим" мушкарцем. Јер онда просто нема хемије, ако јој даш све што пожели, и трудиш се јој испуниш сваку жељу. Kao zena uopste se ne slazem sa ovakvim stavom. Objasni mi koje je to mesto koje joj prirada i o kakvoj je dominaciji rec ? Zene vole dobre muskarce, pazljive, nezne, emotivne ... snaga se ocekuje u tom tvom predatorskom kontekstu samo kada je rec o zastiti i osecaju sigurnosti koji treba da joj pruzi, njegov zagrljaj, rec ... Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Kao zena uopste se ne slazem sa ovakvim stavom. Objasni mi koje je to mesto koje joj prirada i o kakvoj je dominaciji rec ? Zene vole dobre muskarce, pazljive, nezne, emotivne ... snaga se ocekuje u tom tvom predatorskom kontekstu samo kada je rec o zastiti i osecaju sigurnosti koji treba da joj pruzi, njegov zagrljaj, rec ... Место јој је да слуша, да буде саветник мужу, и да не одлучује много. Ето Ева је извршила доминацију над Адамом, испустио ју је, показао је слабост ("доброту"). Није ту Евина кривица, њено је било да покуша, а на Адаму да је спречи у томе. Дакле мушкарац мора да има иницијативу, а жена да га прати. Такве нас је Бог створио, различите. Жена је површнија, ал може да ради више послова у паралели, што мушкарац не може. Мушкарац може да се усресреди само на једну ствар, и ту да улази у дубину, ал је зато неспособан да се бави другим пословима. Зато је жени место у кући, јер она може и да кува ручак, и да пегла и да гледа децу. Мушкарац то не може, он може само једну ствар да ради, ал ту ствар он доводи до савршенства. Зато су на пример мушкарци бољи кувари. Ал тек кад се удруже, кад удруже своје способности, мушкарац и жена, то је оно право. Знам шта жене мисле да желе, ал то је идеално, и нема тога. Јер ко је нежан и пажљив, емотиван, он је нежан и пажљив према свима, он ће свима рећи извини, и кад треба и кад не треба, не зна да покаже зубе, и то ти је слабић. Онда жена нема ту сигурност, јер ће се он према свима бити предусредљив, и фин. Најбоље пролазе они који су према околини груби, који газе све редом, ал су пажљиви према жени, противно својој природи, труде се, до одређеног тренутка, када и према жени почну да се понашају као према свима, јер су просто такви. И онда испадну "лоши". Замисли мушкарца хришћанина, са девојком, и приђе му неки насилник и опали му шамар, а он окрене други. Жена ће га моментално оставити, јер нама шансе да схвати његову снагу, коју је испољио тиме што се не супротставља сили силом. Он обавезно испада слабић, и кукавица. kirios1 and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Кад смо већ код аватара и спама, је ли то код тебе на аватару Јами? JAMI, pobrkao si Anu Vintur sa Jami?????!!!!!!!! Odakle ti ideja da stavim ofucanu pevaljku na avatar???????!!!!!!!!!!! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Место јој је да слуша, да буде саветник мужу, и да не одлучује много. Ето Ева је извршила доминацију над Адамом, испустио ју је, показао је слабост ("доброту"). Није ту Евина кривица, њено је било да покуша, а на Адаму да је спречи у томе. Дакле мушкарац мора да има иницијативу, а жена да га прати. Такве нас је Бог створио, различите. Жена је површнија, ал може да ради више послова у паралели, што мушкарац не може. Мушкарац може да се усресреди само на једну ствар, и ту да улази у дубину, ал је зато неспособан да се бави другим пословима. Зато је жени место у кући, јер она може и да кува ручак, и да пегла и да гледа децу. Мушкарац то не може, он може само једну ствар да ради, ал ту ствар он доводи до савршенства. Зато су на пример мушкарци бољи кувари. Ал тек кад се удруже, кад удруже своје способности, мушкарац и жена, то је оно право. Знам шта жене мисле да желе, ал то је идеално, и нема тога. Јер ко је нежан и пажљив, емотиван, он је нежан и пажљив према свима, он ће свима рећи извини, и кад треба и кад не треба, не зна да покаже зубе, и то ти је слабић. Онда жена нема ту сигурност, јер ће се он према свима бити предусредљив, и фин. Најбоље пролазе они који су према околини груби, који газе све редом, ал су пажљиви према жени, противно својој природи, труде се, до одређеног тренутка, када и према жени почну да се понашају као према свима, јер су просто такви. И онда испадну "лоши". Замисли мушкарца хришћанина, са девојком, и приђе му неки насилник и опали му шамар, а он окрене други. Жена ће га моментално оставити, јер нама шансе да схвати његову снагу, коју је испољио тиме што се не супротставља сили силом. Он обавезно испада слабић, и кукавица. Ne lupaj! Pantera је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ne lupaj! Хоћеш да кажеш да је мушкарац тај који треба да слуша, и да буде саветник жени, а жена треба да одлучује? Или си за демократију, тј анархију, да нико никог не слуша. Или да час једно слуша, час друго? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 JAMI, pobrkao si Anu Vintur sa Jami?????!!!!!!!! Odakle ti ideja da stavim ofucanu pevaljku na avatar???????!!!!!!!!!!! Шта се љутиш Крив сам, не знам ко је Ана Винтур али знам да Јами фура исти овакав имиџ. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Хоћеш да кажеш да је мушкарац тај који треба да слуша, и да буде саветник жени, а жена треба да одлучује? Или си за демократију, тј анархију, да нико никог не слуша. Или да час једно слуша, час друго? E to , i to nije anarhija, sta ja ima nekog da slusam ili neko mene . Ni ovo nije los sistem, moglo bi se reci da je realniji . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Место јој је да слуша, да буде саветник мужу, и да не одлучује много. Ето Ева је извршила доминацију над Адамом, испустио ју је, показао је слабост ("доброту"). Није ту Евина кривица, њено је било да покуша, а на Адаму да је спречи у томе. Auuuuuuuuuuuuuu al' si ga preterao ! Po tebi ispade da je samo Eva kriva za pad i da zene od tada "krasi" osobina LUKAVA ! Daj molim te sta pricas. O potpunoj poslusnosti prema muzu se slazem ali ako je metalno, intelektualno i emotivno zreo !? Muskarcima obicno fale bar dve od tri navedene osobine . Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Шта се љутиш Крив сам, не знам ко је Ана Винтур али знам да Јами фура исти овакав имиџ. Hahahahahahahahahahahahahahahaha, Jami fura - MADE IN CHINA - kafanska pevaljka - imidz, ne moze ni da pljune pod prozor Ani Vintur zaboga :D :D :D :D . Verovatno ni ne zna ko je ona . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Auuuuuuuuuuuuuu al' si ga preterao ! Po tebi ispade da je samo Eva kriva za pad i da zene od tada "krasi" osobina LUKAVA ! Daj molim te sta pricas. O potpunoj poslusnosti prema muzu se slazem ali ako je metalno, intelektualno i emotivno zreo !? Muskarcima obicno fale bar dve od tri navedene osobine . Don't talk, just obey ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ајд да и ја кажем нешто. Одлична тема, да "добри" схвате да не треба да буду "добри" са женом која им се свиђа, јер онда могу бити само пријатељи. Зато што се жене ослањају на инстинкт, на осећај, а то је попут сваке животиње у природи, која воли предаторе, доминантне алфа мужјаке. Ако то ниси, онда ћеш изумрети, умрети сам у природи. Џаба јој ту сва памет, шта она зна, када је ту питање "срца". А то је чисто животињски. Очекује да је поставиш на право место где јој припада, а увек ће се борити за боље место, да доминира. Ретки су, стварно изузетни примери, где жена може да превлада тај природни инстинкт, и да буде са "добрим" мушкарцем. Јер онда просто нема хемије, ако јој даш све што пожели, и трудиш се јој испуниш сваку жељу. Potpuno si u pravu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Hriscanska mizoginija...uvek prisutna <_< ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ајд реци да ово није тачно: а увек ће се борити за боље место, да доминира. Из свих примера из живота, тако ствари стоје. Немам научни доказ, јелте, али ово је дефинитивно тачно. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ајд реци да ово није тачно: Из свих примера из живота, тако ствари стоје. Немам научни доказ, јелте, али ово је дефинитивно тачно. Auuuu evo ga jos jedan! Da li ovakav stav imate prema svim zenama: majkama, sestrama ili samo prema suprugama i devojkama ? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука