19горан80 Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 naravno da moze ne prozivam nikoga, samo pitam...toliko teoretisanja, a niko izgleda nista konkretno da uradi,a svi traze nekoga...Misim, cemu to onda vodi Kad se vec otvaraju ove teme onda bar da imaju za ishod nesto lepo баш тако...рецепт је врло једноставан,пратиш ко шта пише (наравно под условом да тако и мисли),ако имате сличне ставове ћаскате мало на пп,потом размените фб профиле (због фотографија) и ако се једно другом допаднете договорите излазак,најважнији су моменти после тога,ако се не допаднете немојте појурити одмах да окачите конопац о суву крушку већ наставите са борбом,а ако се допаднете 1307_womens .Најважнији су добри односи након упознавања,ипак се називамо православцима.Увек треба имати на уму да не очекујете превише,јер је боље бити изненађен него разочаран.Ето,боравећи овде ја сам применио тај рецепт и упознао 3 фантастичне пријатељице са којима дан данас делим и радост и тугу,ма прави су ми другари Поучен твојим постом да се овде само пише,а ништа се конкретно не ради позивам све девојке којима сам занимљив на овакав вид упознавања...ако се питате зашто ја не учиним први корак,па просто,немам појма која је удата па да не би дошао у сутуацију Па да видимо колико смо храбри на делима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 баш тако...рецепт је врло једноставан,пратиш ко шта пише (наравно под условом да тако и мисли),ако имате сличне ставове ћаскате мало на пп,потом размените фб профиле (због фотографија) и ако се једно другом допаднете договорите излазак,најважнији су моменти после тога,ако се не допаднете немојте појурити одмах да окачите конопац о суву крушку већ наставите са борбом,а ако се допаднете Поучен твојим постом да се овде само пише,а ништа се конкретно не ради позивам све девојке којима сам занимљив на овакав вид упознавања...ако се питате зашто ја не учиним први корак,па просто,немам појма која је удата па да не би дошао у сутуацију Stvarno ne mogu a da se ne nasmejem od srca :0104cheesy: ! A pri tom ne mislim nista lose! Ali sta kad se covek nadje u situaciji da mu je svejedno i da ne veruje da tamo negde sa druge strane ekrana sedi osoba koja mu baš odgovara? :smile: I sta kad posle svih mogucih i nemogucih mesta za upoznavanje ljudi se ispostavi da ni jedna osoba nije bas ta? A ruku na srce, upoznala sam dosta divnih ljudi, pri tom mislim na momke ^_^ . A bilo je tu svega, od studentskih zurki, preko crkve, pa do fb! I nista, tako da mi je sad jako zanimljivo da citam ovo i smeskam se! 0202_238 Daće Bog pa će neki ljudi stvarno i da nadju nekog svog. A ja vise ne verujem, ako je neko tu bas moj, ma ima da ga sretnem ovako- il- onako 0102_laugh ! I kao sto volim da kazem- sve je to zivot! bliss jeeee Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Ваљда се и око тога треба потрудити? Naravno, ali obostrano . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Ето,боравећи овде ја сам применио тај рецепт и упознао 3 фантастичне пријатељице са којима дан данас делим и радост и тугу,ма прави су ми другари Поучен твојим постом да се овде само пише,а ништа се конкретно не ради позивам све девојке којима сам занимљив на овакав вид упознавања...ако се питате зашто ја не учиним први корак,па просто,немам појма која је удата па да не би дошао у сутуацију Па да видимо колико смо храбри на делима poucen si ti bio i pre mog posta tako da ,kako si lepo procenio za te 3 da nisu udate i za svaku sedecu ces, bez brige Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 ако се питате зашто ја не учиним први корак,па просто,немам појма која је удата па да не би дошао у сутуацију U jednoj zbirci narodnih pesama 0702_read Vuka Karadzica ima i saveta u stihu (recimo "ПРЕПОЗНАВАЊЕ ПО ОКУ")! Tarzanija je samo savremeni nastavljac jedne duge tradicije sirove iskrenosti za koju nema krize! 0304_smile4 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 ....ако се питате зашто ја не учиним први корак,па просто,немам појма која је удата па да не би дошао у сутуацију 'ајде да уведемо нови статус за женске чланове форума: удата / неудата Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 'ајде да уведемо нови статус за женске чланове форума: удата / неудата Korak koji nas deli od fejsa Иван ♪♫, Срђан Шијакињић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 sa nekoliko nivoa gradacije! 'ајде да уведемо нови статус за женске чланове форума: удата / неудата sa nekoliko nivoa gradacije! primer: 1. totalno udata 2. udata 3. it's complicated 4. neudata 5. totalno neudata Милан Меденица :), laetitia, Oglo and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 очајна / не жури јој се Милан Меденица :) and laetitia је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 очајна / не жури јој се Samo sto pre da to definisemo i prosledimo administraciji na implementaciju, jer ako se one budu uplele u dodavanje opcija za statuse, zakomplikovace samo sa bezbroj besmislica i onda nista nismo uradili. Opet nece nista biti jasno i opet ce neko da izvisi. Taj status za zene ima biti obavezan, a o svakoj promeni ima se odmah obavestiti svaki muski clan. Po potrebi, oformljavace se tema zatvorenog tipa samo za muske clanove na kojima cemo moci da se jadamo, smisljamo strategije i prepucavamo bez emotivnih ljigavstina sa strane. Ђорђе Р, Natasa., Oglo and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Relationship status: O Boze ima li te greengrin greengrin greengrin drvce, Oglo, Милан Меденица :) and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 poucen si ti bio i pre mog posta tako da ,kako si lepo procenio za te 3 da nisu udate i za svaku sedecu ces, bez brige јесам,него ме било срамота да признам... паде ми на ум опасна идеја,пошто је на сабору спц између осталог наглашена забриност око беле куге написаћу им једно писмо да организују на нивоу епархија/парохија сусрете (поклоничка путовања,мобе...) са циљем упознавања младића и девојака,нешто слично као што је палма урадио у јагодини,да се поставе добри духовници (са мотком у руци) и да се решава проблем,ако овде не буде довољан број "добровољаца" акцију проширити на васељену и сестринске цркве,верујем да и они имају овај проблем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Него у вези наслова теме: зар се отворени наводници не пишу доле? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 - sve je to zivot! bliss jeeee мисија ми је испуњена,успео сам да насмејем неког ...немој погрешно да ме разумеш али (нажалост) не спадам у ону групу људи која има "веру која горе премешта" па да само седим кући и чекам да ми сам Господ Бог донесе девојку,моје је да тражим,да куцам,да се борим,а Бог ће сигурно помоћи.Нисам ја крив што сам рођен у време интернета,волео би да живим у средњем веку па да се девојкама сусрећем на извору воде или да ми родитељи "купе" младу,али пошто није тако онда сам за то да се максимално користе погодности које су нам дате,тражим свуда од манастира до интернета,разочарања су била многобројна али на њих гледам као изванредно искуство и промисао Божији,доћи ће права мада и ако не дође сунце ће дефинитивно пржити и даље...нема предаје неће ниједан смајли да се прикачи...штета Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 јесам,него ме било срамота да признам... nema potrebe, ovde smo nasi nego, javi nam kad dobijes odgovor na tvoje pisanije...da znamo da li da se pakujemo i krecemo na put Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука