Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 а ја се понадала....а тако значи,неко има ту муку...а ти се ту...да не кажем шта..А то човјек...па то није ништа ново а да се не зна... е сад ништа нисам скапирао шта си написала stadaradimшта се понадала, ко има какву муку ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 уводим ред...ок..нема писања даље...небитно што ниси сконтао..ја то нешто за себе..нека моја лична запажања.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 уводим ред...ок..нема писања даље...небитно што ниси сконтао..ја то нешто за себе..нека моја лична запажања.. е чудак си ти ... ја те хвалим а ти се вређаш.па кад те питам шта мислиш, ти се баЧиш у неке шифре ... њах ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 да све објасним???имаш времена читати сад??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2011 да све објасним???имаш времена читати сад??? до сад си могла две странице да напишеш 0442_feelа и што мора сад одма да ти одговорим, нећу побегнем нигде 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 е сад ја немам појма шта да пишем...а ситнице су то што се дурим...не право spamАли стварно..немој хвалити,боље ме smej.gif.А то муку..па има момака што стварно имају муку са тим..није да није,требају неке ствари са собом да среде,нисмо сви исти па да будемо оформљене личности са 20год.Некако ми се чини да је тај њихов проблем малкице и наш проблем..шта знам!Човјек,па боље да дјела говоре умјесто ријечи..јер кад сам најсигурнија тад сам најрањивија..и обрнуто!Имају ти моменти кад нема размишљања пуно или тамо или вамо..тад се може човјек огледати,видјети какав је!Толико!Потрудила сам се да не буду шифре ..опет dizzy999 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2011 иди бре сестро, па ја са 33 нисам оформљена личност, а како сам кренуо да откривам - вероватно нећу бити ни до краја живота bendoff spam искрено, колико ја могу да одговарам за човека кога не познајем, нисам имао контакта нити додирних тачака у животу? јел то неки наводни крст који хришћанин треба да понесе због нечије болећивости или неспособности да нађе храбрости у себи да живи или нека друга лоша крајност која не пије баш воду смисла? није лош труд за први пут dizzy999 smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 па не да одговараш...али може бити да неко треба помоћ па дође овде...али опет...то су неке друге приче..Кажем,небитно ко је..свака тужна или лоша вијест ме онако мало уздрма...па тако и то Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Мико, ја те скоро ништа не разумем eheeeej сва си у "шифрама" :1403: prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 ТЕРИБЛЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2011 јесмо ли неког потпрашили што је дошао по помоћ, ил само оне што су хтели друге да потпраше, па тако причаш? prstgore а ни ја се не радујем лошим вестима, ал се трудим да се надам добром, припремам на најгоре, радим шта треба и игноришем препреке eheeeej што бих свакоме радо препоручио :1403: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 јесмо ли неког потпрашили што је дошао по помоћ, ил само оне што су хтели друге да потпраше, па тако причаш? ја сам ти чојек сељак..де ти то преведи на ћирилцу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2011 јесмо ли неког потпрашили што је дошао по помоћ, ил само оне што су хтели друге да потпраше, па тако причаш? ја сам ти чојек сељак..де ти то преведи на ћирилцу... па ти рече: али може бити да неко треба помоћ па дође овде... па реко да ти одговорим питањем на тврдњу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 ааааааа то.Па зар их треба потпрашити...Ма дешавало се и на другим форумима да дођу ликови..задња нада итд..па ми их жао...ал ето! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Недоврших..али опет..то је до особе.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука