Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

а ја се понадала....а тако значи,неко има ту муку...а ти се ту...да не кажем шта..А то човјек...па то није ништа ново а да се не зна...

е сад ништа нисам скапирао шта си написала  stadaradim

шта се понадала, ко има какву муку ?

Подели на овим сајтовима

уводим ред...ок..нема писања даље...небитно што ниси сконтао..ја то нешто за себе..нека моја лична запажања..

е чудак си ти ... ја те хвалим а ти се вређаш.

па кад те питам шта мислиш, ти се баЧиш у неке шифре ...

њах ...

Подели на овим сајтовима

да све објасним???имаш времена читати сад???

до сад си могла две странице да напишеш  0442_feel

а и што мора сад одма да ти одговорим, нећу побегнем нигде  0442_feel

Подели на овим сајтовима

е сад ја немам појма шта да пишем...а ситнице су то што се дурим...не право  spamАли стварно..немој хвалити,боље ме smej.gif.А то муку..па има момака што стварно имају муку са тим..није да није,требају неке ствари са собом  да среде,нисмо сви исти па да будемо оформљене личности са 20год.Некако ми се чини да је тај њихов проблем малкице и наш проблем..шта знам!Човјек,па боље да дјела говоре умјесто ријечи..јер кад сам најсигурнија тад сам најрањивија..и обрнуто!Имају ти моменти кад нема размишљања пуно или тамо или вамо..тад се може човјек огледати,видјети какав је!Толико!Потрудила сам се да не буду шифре ..опет dizzy999

Подели на овим сајтовима

иди бре сестро, па ја са 33 нисам оформљена личност, а како сам кренуо да откривам - вероватно нећу бити ни до краја живота  bendoff spam

искрено, колико ја могу да одговарам за човека кога не познајем, нисам имао контакта нити додирних тачака у животу?

јел то неки наводни крст који хришћанин треба да понесе због нечије болећивости или неспособности да нађе храбрости у себи да живи или нека друга лоша крајност која не пије баш воду смисла?

није лош труд за први пут  dizzy999 smej.gif

Подели на овим сајтовима

па не да одговараш...али може бити да неко треба помоћ па дође овде...али опет...то су неке друге приче..Кажем,небитно ко је..свака тужна или лоша вијест ме онако мало уздрма...па тако и то

Подели на овим сајтовима

јесмо ли неког потпрашили што је дошао по помоћ, ил само оне што су хтели друге да потпраше, па тако причаш?  prstgore

а ни ја се не радујем лошим вестима, ал се трудим да се надам добром, припремам на најгоре, радим шта треба и игноришем препреке  eheeeej

што бих свакоме радо препоручио  :1403:

Подели на овим сајтовима

јесмо ли неког потпрашили што је дошао по помоћ, ил само оне што су хтели друге да потпраше, па тако причаш?

ја сам ти чојек сељак..де ти то преведи на ћирилцу...

Подели на овим сајтовима

јесмо ли неког потпрашили што је дошао по помоћ, ил само оне што су хтели друге да потпраше, па тако причаш?

ја сам ти чојек сељак..де ти то преведи на ћирилцу...

па ти рече:

али може бити да неко треба помоћ па дође овде...

па реко да ти одговорим питањем на тврдњу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...