Sir Oliver Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Данас је неки владика рекао да земаљске Србије нема без небеске србије. Зашто је владика то рекао? зато јер је овај материјални свет свет последица а не узрока. свет узрока је на небу. Зато је овај свет слика света узрока, слика неба. С ким ја причам о хришћанству. Овај свет у свему следи правила фракталне геометрије, од растореда листова,гранчица,дрвећа па до човека који је такође саздан по законима фракталне геометрије. Златни пресек је део фракталне геометрије. А овај свет је слика неба и његове геометрије а човек је слика Бога који има тело духовне природе такође фрактално уређене. Јер небо будући узрок овоме свету се мора одсликавати у њему у свим појединостима. Холограм је вишедимензионални фрактал, а постоји и теорија о холограмској структури свемира. Ето како се све одсликава и прати законитости духовног света. Творевина није никако ограничена као што ни фрактал нема граница. Творевина само лепо осликава Божју безграничност. Али нажалост има оних који не виде даље од носа а мисле да су духовни! ovo je čista teozofija "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 To sto mozak uzrokuje znanje o pojmovima, geomtrijskim figurama, secanje o pricama etc ne znaci da mozak uzrokuje mogucnost neseg licnog dozivljaja tih objekata. A šta uzrokuje, po tebi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 A šta uzrokuje, po tebi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Будући да Христос има две воље, две жеље, вероватно има и две свести, ма шта Божанска свест то значила..... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 onda mora imati i dve ličnosti "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 onda mora imati i dve ličnosti Због свести? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Будући да Христос има две воље, две жеље, вероватно има и две свести, ма шта Божанска свест то значила..... Toliko si tražio odgovore, zapitkivao i sada opet ispočetka. https://www.pouke.org/forum/topic/8122-jedna-ili-dve-svesti-u-hristu/page-11#entry826781 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Toliko si tražio odgovore, zapitkivao i sada opet ispočetka. https://www.pouke.org/forum/topic/8122-jedna-ili-dve-svesti-u-hristu/page-11#entry826781 Па Син Божји свакако, да има однос према Оцу у обе природе, несливено и недељиво, занимљив је појам свести и да ли се он везује са природом..... Ништа више од тога и ништа мање. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Иначе и ја мислим да је Христос имао један однос са Оцем а не два. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Interesantna tema, procitah 6 strana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Red je da se i ja izjasnim. Sto se tice ove teme i toga kako verujem: koliko je svesti u Hristu? Odgovor je: ? (Ne znam) Blize sam tome da verujem da je u Njemu jedna svest. Bog Otac je Otac jer svest o sebi kao licnosti ima u Sinu, a tako i Sin Bozji ima svest o sebi u Ocu. I nakon ovaplocenja, takodje, jer jos kao mali ispoveda - Meni treba biti u onome sto je Oca Mojega. No, pitanje se samo namece: Da li je On toga bio svestan od pocetka ovozemaljskog zivota tj. od samog rodjenja u vitlejemskoj pecini? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ja sad posle par godina mislim da ima samo jednu svest. Onu ljudsku. Volim_Sina_Bozjeg and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ja sad posle par godina mislim da ima samo jednu svest. Onu ljudsku. Ја још чекам да ми каже Иначе добро си ти био написао одавно већ, да ли је свест ствар природе или није. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Треба прво рећи шта подразумевамо под "свешћу", тј. шта је заправо она и да ли се сви слажемо око њене "дефиниције". Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Треба прво рећи шта подразумевамо под "свешћу", тј. шта је заправо она и да ли се сви слажемо око њене "дефиниције". ето то и мене занима Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука