Јаков. Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Jeste da je kasno, ali ko voli može uvek... Prava Bosanska Sarma.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Цитат Цитат Цитат Je li bre,ja traži kafu ima 2 sata .mislise. 0409_feel Kuj je ovde domaćin/ica...I za mog druga Akvija,pod obavezno greengrin 1405_love За та два сата си могла пасуљ да скуваш. Lele bre Ratko batko,pa de sad da kuvam ccc... Evo Didi,skuvan za sutra 4chsmu1 Sa sve kobasicu. greengrin “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Leeeeeeeeeeleeeeeeeee greengrin .mislise. 0409_feel 1405_love greengrin 4chsmu1 Ispadoše mi oči...A gde mi je Akvi,da se svi služimo....HVALA SVIMA,PRAVI STE DOMAĆINI 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Каква је била Влајкова кафа, Дидо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Mi becki konjusari iz Vose ne pijemo kojesta vec samo elitisticka izdanja kafe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Jao Akviiiiii .mislise. Mogu li i ja da se poslužim greengrin Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Скочиће ти притисак од две кафе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 WOW greengrin Koje kafe Akvi Priznajem mnogo bolje su od onih koje smo ovde poslužili. Nego,čika Petrović kaže da ovake kafe nesu dobre .mislise. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Narode otisla sam.. Treba meni ustati ujutro.. Pozdravljam vas.. Anastasija javljam ti se sutra.. Pozdrav greengrin omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ma briga mene šta kažu tamo neke čike,a pritisak i treba da mi skoči,fala Rale za brigu...Nemam ja ti problemi u ovijem godinama... .mislise. 0409_feel greengrin Upade mi Glori...LN GLori,lepo se odmori i srećan put...pa se vidimo i čujemo,naravno... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Цитат Ma briga mene šta kažu tamo neke čike,a pritisak i treba da mi skoči,fala Rale za brigu...Nemam ja ti problemi u ovijem godinama... .mislise. 0409_feel greengrin Па немаш 70. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Цитат Narode otisla sam.. Treba meni ustati ujutro.. Pozdravljam vas.. Anastasija javljam ti se sutra.. Pozdrav .mislise. Ajde Glori na odmor i naravno javi se sutra kad doputuješ.Imam rezervne vunene čarape. greengrin 1405_love 0409_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Цитат Скочиће ти притисак од две кафе. Zato su tvoji postovi tu da mi se pritisak sroza na nulu sto bi Surda znao da kaze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Цитат Jao Akviiiiii .mislise. Mogu li i ja da se poslužim greengrin Naravski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Daklem...obrati pažnju Didi na pesmu greengrin .mislise. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука