Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат
  Цитат
  Цитат

Je li bre,ja traži kafu ima 2 sata  .mislise. 0409_feel Kuj je ovde domaćin/ica...I za mog druga Akvija,pod obavezno greengrin 1405_love

За та два сата си могла пасуљ да скуваш.

Lele bre Ratko batko,pa de sad da kuvam ccc...

Evo Didi,skuvan za sutra  4chsmu1 Sa sve kobasicu. greengrin

prebranac.JPG

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Leeeeeeeeeeleeeeeeeee greengrin .mislise. 0409_feel 1405_love greengrin 4chsmu1

Ispadoše mi oči...A gde mi je Akvi,da se svi služimo....HVALA SVIMA,PRAVI STE DOMAĆINI 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love  1405_love

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

WOW greengrin  Koje kafe Akvi

Priznajem mnogo bolje su od onih koje smo ovde poslužili.

Nego,čika Petrović kaže da ovake kafe nesu dobre  .mislise.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ma briga mene šta kažu tamo neke čike,a pritisak i treba da mi skoči,fala Rale za brigu...Nemam ja ti problemi u ovijem godinama... .mislise. 0409_feel greengrin

Upade mi Glori...LN GLori,lepo se odmori i srećan put...pa se vidimo i čujemo,naravno...

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Цитат

Narode otisla sam.. Treba meni ustati ujutro..

Pozdravljam vas..

Anastasija javljam ti se sutra..

Pozdrav

.mislise.

Ajde Glori na odmor i naravno javi se sutra kad doputuješ.Imam rezervne vunene čarape.  greengrin 1405_love 0409_feel
Подели на овим сајтовима

Daklem...obrati pažnju Didi na pesmu

greengrin .mislise.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...