Јован Чакарески Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Dobro veče svima! Kako ste mi? eXtra ... zbog toga je Đokovć kriv thank_you777 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Izvoli,Marti! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Dido,nema na cemu! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Dobro veče svima! Kako ste mi? eXtra ... zbog toga je Đokovć kriv thank_you777 pozdrav svim curicama "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Dobro veče svima! Kako ste mi? eXtra ... zbog toga je Đokovć kriv thank_you777 ne sam u toku , šta Nole uradio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Izvoli,Marti! živa bila sekana dance67890 thank_you777 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Pozdrav,Oglo!Hoces li kafu? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 1000000001010 да провирим овде, да се стерилишем од грозе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Gde si,Magdo?Hoces li kafu? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Људи,има ли још оних крофни?Магдо 1000000001010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Хвала, Изи, ал касно је сад у 11, за који минут одох да спавам 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 greengrin да провирим овде, да се стерилишем од грозе... Поздрав Магдалена 1000000001010 Шта да ти кажем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Анчи, Малина 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 ja bih ako mogu da izvoljevam mesto kahve neki dobar crni ili zeleni čaj.. a mesto krafni bih bakljavu ili kadaif...Može i tuljumba.. Živeli 1000000001010 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Vladane,izvoli! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука