Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Opet nema nikog da sa mnom pije kafu. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Ja upravo jedem jagode.Izvolite,posluzite se! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Volim jagode facenew22222222 Uzeću par,a jel može čaj?Opet imam temperaturu,i smrzavam se winter Kako si Izy? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Izvoli,Anastasija! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Anci,ja sam dobro!Samo sto mi je mnogo hladno!Hvala! Zelim ti da brzo ozdravis! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Anci,ja sam dobro!Samo sto mi je mnogo hladno!Hvala! Zelim ti da brzo ozdravis! Hvala Izy puuno,pun mi stomak čaja ne mogu više da ga gutam,ali moram da se zagrejem.U poslednjih dva sata sam popila 5 vrsta čaja,a meni ladno i dalje. facenew22222222 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Anci,nema na cemu!I ja se smrzavam.Ne lozimo u mojoj sobi.Utopli se.Ogrni neko cebe dok kuckas. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Pomaze Bog!Ima li koga da pije kafu sa mnom ili su svi na slavi? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Pomaze Bog!Moja mama je danas pravila krofne!Izvolite,posluzite se. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Хвала. Тренутно у кући имам пет различитих врста торти и колача, просто не знам шта ћу пре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Juhuuuuuuuuuuuuu gde ste? :cheesy: Evo i mene...kako ste danas vas dve? :cheesy: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Gde si,Anci!Dobro sam!Hvala!Kako si ti? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Malina,hoces li kafu? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Може кафа, баш ми се пије. Како подносите ово време? Ја сам сва успорена, немам воље ни за шта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука