Ратко :( Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Hvala,Aquilio!Ali,ja ne pijem gazirano vec cetiri godine.Zabranila mi gastroenterolog. Колитис? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Jao Akvi ta ti je dobra eheeeej facenew22222222 facenew22222222 0212_rolleyes Evo ja ću ti pravim društvo s to gazirano... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Izvoli,Anci! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Ratko,ne kolitis.Imam gastroduodenitis chronica erosiva.A imala sam i Helico Bacter Pilori. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Први пут чујем за то. Јел хронично? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Jao Akvi ta ti je dobra eheeeej facenew22222222 facenew22222222 0212_rolleyes Evo ja ću ti pravim društvo s to gazirano... E bar nisam ulazio u nasu specijalnu laboratoriju za dz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 @Anci Pa bolje to nego da te nagovorim da gledasu prebranac i nes istovremeno. facenew22222222 Pa malanje zidova mi uvek išlo lakše...četka i metla mi najbolje stoje u ruci.A tek što sam fotogenična sa istim. 0212_rolleyes.gif' class='bbc_emoticon' alt='eheeeej' />A volim da gledam u prebranac,naročito kada je u mom tanjiru facenew22222222 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Ratko,ne kolitis.Imam gastroduodenitis chronica erosiva.A imala sam i Helico Bacter Pilori. Ozbiljno ili šala? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Изида, ако ти се не одговара на моја питања ти без извињења немој одговарати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Ratko,hronicno je.To ti je upala zeludca i dvanaesterca.A ta bakterija izaziva cir.Ja je bila negde progutala.Ali sam je,hvala Bogu,izbacila! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Akvi Dr.Love je univerzalni doktor...a KISS je univerzalni znak Svi se leče kod njega, i svi udaraju taj pečat - kiss Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Jao Akvi ta ti je dobra 0442_feel 0442_feel smej.gif smej.gif Evo ja ću ti pravim društvo s to gazirano... E bar nisam ulazio u nasu specijalnu laboratoriju za dz. Taman posla,tamo se nikad dž. ne ulazi 4chsmu1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Akvi Dr.Love je univerzalni doktor...a KISS je univerzalni znak Svi se leče kod njega, i svi udaraju taj pečat - kiss E pa ja nisam dobila pečat 0442_feel 0442_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Изида, ако ти се не одговара на моја питања ти без извињења немој одговарати. Nije problem.Nije sramota imati zdravstveni problem.Sramota je ne leciti se ili bez upozorenja prenositi bolest dalje,kao i stigmatizovati bolesne ljude. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Akvi Dr.Love je univerzalni doktor...a KISS je univerzalni znak Svi se leče kod njega, i svi udaraju taj pečat - kiss Pa KISS mu dodje univerzalni lek sa kojim se sa vremena na vreme medjuo stalom sluzi univerzalni Dr.Love u prevazilazenju poslovnih izazova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука