Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Izvoli,Ratko! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Radila sam ledja,bicepse i trbusnjake. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 1000000001010 Gde ste ljudiii? Ja sam isus-sinai jer od sutra pocinjem da radim... doduse ne znam sta cu sa faxom al ima vremena facenew22222222 Sta ima kod vas? Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Хвала лепо, златна Изидо. Лепо си распоредила групу. Јел волиш искорак да радиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 1000000001010 О, скакутаво Мајче. Поздрав и за Мајче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Gde si,Majo?Hoces li kafu? Mene evo.Eto nema nista,danas sam vozila,pa bila u teretani. Grozno je vreme ovde kod mene! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Ratrko,a sta je to iskorak? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 1000000001010 O izida se sprema za letooo 0442_feel :group111: Moze moze kafa, uvek... Joj i ovde je grozno, a ja kao penzioner manta mi se u glavu dada Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 У, Изи, па то је најбоља вежба за ноге и глутеус. Кад искорачиш ка напред и коленом друге ноге додирнеш под. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Izvoli,Majo! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 A,Ratko,znam tu vezbu.Radim je sa tegovima u rukama. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Nema nikog ovde na moju omiljenu temu. dizzy999 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Pa ti postavi sliku kafe mozda nas digitalni miris dozove dizzy999 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Pravo velis,Aquilio. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 0102_laugh kam kafa? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука