Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Neće da bidne hladno,Glorija,važno je da si se spakovala. 0212_rolleyes “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Covece ovde vam je stvarno tesko pohvatati reda o cemu pricate. Akvi,ovde kad uđeš,logiku ostavi napolje i uključi samo osećaje za filing Uzbudljivije,nego kod tebe na evoluciji,zar ne? 0212_rolleyes Na temi o evluciji se smejem od muke a ovde od naivnosti i bezazlenosti atmosfere. Pa ti vidi. Smesno je na sve strane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Covece ovde vam je stvarno tesko pohvatati reda o cemu pricate. aquilio... zahtevamo jedan odredjeni nivo ljubavi.... kada je imas ... onda ces razumeti princip rada i uleteti u celu pricu.... Dobro dosao!!! 0212_rolleyes U kom obliku da dostavim specifikaciju svoje ljubavi? Kad se vec ljubav deli u niove da znam po ko mernom sistemu da dostavim svoje rezultate za kvalifikaciju. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Covece ovde vam je stvarno tesko pohvatati reda o cemu pricate. Akvi,vidiš da se našli u gradu i načisto poludeše...Anči,VSI,Marti i Magda... Glori,Akvi ima veeelikuuuuuu ljubav,kad ti kažem ja,samo neće ko mi,da pada u neOsvest zbog toga... Evo Akvi,nisi čitao dalje 0212_rolleyes Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Covece ovde vam je stvarno tesko pohvatati reda o cemu pricate. aquilio... zahtevamo jedan odredjeni nivo ljubavi.... kada je imas ... onda ces razumeti princip rada i uleteti u celu pricu.... Dobro dosao!!! 0212_rolleyes U kom obliku da dostavim specifikaciju svoje ljubavi? Kad se vec ljubav deli u niove da znam po ko mernom sistemu da dostavim svoje rezultate za kvalifikaciju. 319.gif Ma aqui... ti si pun ljubavi... ne moras da mi dostavljas specifikacije... To je kod tebe i vise nego ocigledno.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Pa ja pitam za svaki slucaj. Da ne bude da sam bez dokumenti. 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Samo ti nama svrati... i bice sve u redu.. Nazalost otisla nam Iza... Ona obicnom sluzi kafu ali ako hoces nesto reci... Ce da te posluzimo!!! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Pa ja pitam za svaki slucaj. Da ne bude da sam bez dokumenti. 0205_whistling 0212_rolleyes Akvi tebi dokumenti ne trebaju,niti registracija ikakve vreste.Ti si naš,odavno iako si ozbiljniji mnogo od svih nas 0110_hahaha “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Je li bre,ja traži kafu ima 2 sata 0212_rolleyes 0110_hahaha Kuj je ovde domaćin/ica...I za mog druga Akvija,pod obavezno 0205_whistling 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Je li bre,ja traži kafu ima 2 sata 0212_rolleyes 0110_hahaha Kuj je ovde domaćin/ica...I za mog druga Akvija,pod obavezno 0205_whistling 0110_hahaha За та два сата си могла пасуљ да скуваш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Je li bre,ja traži kafu ima 2 sata 0212_rolleyes 0110_hahaha Kuj je ovde domaćin/ica...I za mog druga Akvija,pod obavezno 0205_whistling 0110_hahaha За та два сата си могла пасуљ да скуваш. Lele bre Ratko batko,pa de sad da kuvam ccc... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ja ću tebi mila da i kahvu skuham a možeš i rahatluk da dobiješ... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Evo ja sam skuvala dve izvolite omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Evo tri pa ko hoce nek izvoli omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Je li bre,ja traži kafu ima 2 sata 0110_hahaha 0110_hahaha Kuj je ovde domaćin/ica...I za mog druga Akvija,pod obavezno 0205_whistling klinac ZA AKVIJA POŠTO JE DIDA POSLUŽENA OD VLADE BRADE 0212_rolleyes “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука