Изида Написано Новембар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Bog ti pomogao,Anastasija!Naravno da moze.Izvoli! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Хвалааа...да се угрејем, 0110_hahaha “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Nema na cemu!I drugi put! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Pomaže Bog sestro! Ja evo svratih,anema nikoga isus-sinai Kad sam već tu ajde da skuvam kafu možda neko svrati Prijatno! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Ево мамице да ти се придружим, примамљива ова твоја кафица... isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Pozdrav sestro! isus-sinai drago mi je,kako si ? "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Узвини мамице,мало сам морала да будем отсутна. Добро сам, мало смрзнуто, пошто нешто сваки час истрчавам напоље. Како је код тебе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Evo, i ja povremeno navraćam u pauzama.....Kod nas je isto tako winterali nije strašno još uvijek.....a i evo brzo i decembra, vrijeme je da se malo smrznemo (zdravije je) :bla: opet odlazim , bicycle "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Pomaze Bog!Je li neko raspolozen za kaficu? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Pomaze Bog!Je li neko raspolozen za kaficu?Bog ti pomogao sejo.Ja bih kaficu. "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Volga,izvoli! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 hvala,hvala bendoff Kako si Angelina? "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Volga,nema na cemu!I drugi put! Dobro sam.Hvala!Kako si ti? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Ja bas i nisam nesto raspolozena... poceo post,sa njim i iskusenja :cheesy2: "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Помаже Бог јел може кафа Енџи? :cheesy2: Волга тражио те је Јованче македонче у вези школе да те пита нешто. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука