Драган Јашић Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 А ти како си и чиме се бавиш односно шта радиш? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Ja ucim.Danas sam se sisala i isla u kupovinu.Nisam bas dobro.Navela sam sto u temi Sta jedete u ovom trenutku? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Погледао сам eheeeej Ако си гладна пробај мало мусли са соком , није лоше за убијање глади. А богами и ово време убија цели дан данас код мене у фирми сви смо ко пијани и само куњамо страшно ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Gde si,Anastasija,sestrice?Kako si mi?Ево ме Ангелина,нешто сам се тамо по кухињи мувала.Добро сам,хвала Богу.А ти.како напредује учење? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Anastasija,ucenje onako.Cas lepo napreduje,cas jok. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Jaso,pa nemam sad musli.Jeste neko vreme bez veze.Ovde pada eheeeej.Ja sam ceo dan smorena. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Ангелина шта учиш? Па одакле си ти кад киша пада? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Ucim Politicke institucije,uzasno tezak i dosadan ispit.Inace,ja sam iz Uzica. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Ма неплашим се ја за тебе изгураћеш ти сигурно то . код мене у Бгд много спарно шта је бре ово пролеће !? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 I ovde je sparno.Vreme je neko bez veze. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 algabacaju секо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Ма катастрофа ! А сада морам да се поздравим са тобом :cheesy: хвала на кафици и пријатно ћаскање враћам се на послић algabacaju ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Марти,модератору један,где си? algabacaju :cheesy: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 стигао сам пре неколико минута , јавио сам се код Моа не си видеја algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Ма катастрофа ! А сада морам да се поздравим са тобом :cheesy: хвала на кафици и пријатно ћаскање враћам се на послић :cheesy: algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука