Изида Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 mmm, divno, fenomenalno izgleda, na kraju sam skuvala sebi kafu, toliko mi se pila, a stvarno ne volim sama da pijem, i to izuzetno retko radim; fino, nije lose, prava kafa u virtuelnom drustvu 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 odlucila sam se za obicnu, tursku, a imam i slag 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
likica Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Dosla sam na kafu ali ovde nema nikoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 evo mene 0110_hahaha da pravim drustvo svakom ko pije kafu a nema s kim :291291291: :229229229: http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Е, Милена,Меланија, ја волим без шећера, али со с ратлук са ораси... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Ево... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 А ево, и за тебе Милена... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Мирођија,ова кафа делује веома примамљиво...а тек рахатлук... eheeeej “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Мирођија,ова кафа делује веома примамљиво...а тек рахатлук... 319.gif Е, сејо, баш ми драго да неког има, сви се разастрли на све стране... leteti Само се ти послужи... nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Јесте,у праву си,сви су негде и сви су свуда... 319.gif Хвала,послужићу се,па да погледам где је Марти стао са фотографијама, nesiguran “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Пријатно ти било... Видим да си тражила од Мартија црквицу из околине Ниша. Ређе су цркве посвећене овој светици...баш занимљиво... nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Друштво частим, надам се да волите nesiguran Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука