Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Anti Palmice,hvala puno.Ja cu uzeti nekoliko i ostaviti za sutra posto danas postim.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Ево одмарам мало... На одмору сам па уживам...  Целу прошлу недељу сам провео у Крагујевцу и та ми је промена баш требала.  4chsmu1 Како је код тебе?

.

..

...

Подели на овим сајтовима

'Ел има један кафућино? Уједно поздрављам мог опасног пријатеља Ангелину. girl_jumping

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!Kako ste?Sta radite?Je li ima neko raspolozen da popije kafu sa mnom?

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Ангелина,Бог помогао,ево ја ћу кафу,врло радо  1000000001010

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Хвала,шољице су прелепе.А и кафа  1000000001010

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Има,право да ти кажем.Од јуче неколико станова на мом улазу нема грејање.па седим огрнута ћебетом,а опет ми је 0102_laugh.Обећали да ће сутра да дођу да погледају шта је у питању.Надам се да заиста хоће.много ми хладно. smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...