ВИЛМА Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ej admini ajde stvarno promenite naziv teme u "SEKS pre braka" ili "Vođenje ljubavi pre braka". Ima neki normalni ljudi da dođu i da se smeju lažnom puritanizmu. Ja nisam puritanac nimalo. Ne libim se da kažem ni onu reč na G, a kamoli seks. ekstra bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Zosima,ja govorim iz licnog iskustva iz odnosa sa devojkama. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 To me Izi podseća na moje generalisanje da su svi ljudi van Crkve koje znam i koje sam upoznao bolji od onih ckrvenih... I ja to iz iskustva...a opet je generalizovanje i samim tim i ako je iskustvo ne želim da priznam. odatle ispada i ono.. cigani su lopovi, židovi su cicije, srbi su svađalice... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1728.msg33164.html#msg33164 bendoff ekstra stadaradim ово само за оне који су у браку Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 link=topic=2029.msg434318#msg434318 date=1304883261]https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1728.msg33164.html#msg33164 bendoff ekstra stadaradim ово само за оне који су у браку ;) bliss jeeee kolo2 Bravo Deki :cheesy: trening :bla: Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ja se NIKAD ne bih udala za nekog s kim niswam bila nestasna.Smatram da je to kupovanje macke u dzaku. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 vidi Izija.. trgovče mori bliss jeeee Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ja se NIKAD ne bih udala za nekog s kim niswam bila nestasna.Smatram da je to kupovanje macke u dzaku. Izi bliss jeeee bliss jeeee Svaka čast za iskrenost bliss jeeee Nestašna bliss jeeee bliss jeeee smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ja se NIKAD ne bih udala za nekog s kim niswam bila nestasna.Smatram da je to kupovanje macke u dzaku. bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Ja sam živela sa mužem tri godinice pre braka. Ispalo kao slučajno... 0102_laughA crkveno nismo venčani pa ispada da još živimo u bludu bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 To bre ona Sanja koja morališe po forumu? Hmmm bliss jeeee Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 To bre ona Sanja koja morališe po forumu? Hmmm bliss jeeee Ja, glavom i bradom. bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ja se NIKAD ne bih udala za nekog s kim niswam bila nestasna.Smatram da je to kupovanje macke u dzaku. bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Pa valjda sex pre braka se podrazumeva u ozbiljnoj vezi a ne sa nekim skom se smuvaš za 5 minuta. Koja vrska će opstati posle godinu dana bez sexa... možda zilotska bliss jeeee http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 za ozbiljnu vezu je dovoljno desetak do petnaest dana eto,ne mora se mnogo čekati "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 za ozbiljnu vezu je dovoljno desetak do petnaest dana eto,ne mora se mnogo čekati A može to i odokativno, kao ljubav na prvi pogled Srbija_smesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука