Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ej admini ajde stvarno promenite naziv teme u "SEKS pre braka" ili "Vođenje ljubavi pre braka".

Ima neki normalni ljudi da dođu i da se smeju lažnom puritanizmu.

Ja nisam puritanac nimalo. Ne libim se da kažem ni onu reč na G, a kamoli seks.

ekstra bendoff

Подели на овим сајтовима

To me Izi podseća na moje generalisanje da su svi ljudi van Crkve koje znam i koje sam upoznao bolji od onih ckrvenih... I ja to iz iskustva...a opet je generalizovanje i samim tim i ako je iskustvo ne želim da priznam.

odatle ispada i ono..

cigani su lopovi, židovi su cicije, srbi su svađalice...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1728.msg33164.html#msg33164

bendoff ekstra stadaradim

ово само за оне који су у браку

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=2029.msg434318#msg434318 date=1304883261]

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1728.msg33164.html#msg33164

bendoff ekstra stadaradim

ово само за оне који су у браку

;) ;) :) bliss jeeee kolo2 Bravo Deki  :cheesy: trening :bla:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ja se NIKAD ne bih udala za nekog s kim niswam bila nestasna.Smatram da je to kupovanje macke u dzaku.

Izi  bliss jeeee bliss jeeee Svaka čast za iskrenost  bliss jeeee Nestašna  bliss jeeee  bliss jeeee  smej.gif
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ja se NIKAD ne bih udala za nekog s kim niswam bila nestasna.Smatram da je to kupovanje macke u dzaku.

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Ja sam živela sa mužem tri godinice pre braka. Ispalo kao slučajno... 0102_laughA crkveno nismo venčani pa ispada da još živimo u bludu bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Pa valjda sex pre braka se podrazumeva u ozbiljnoj vezi a ne sa nekim skom se smuvaš za 5 minuta. Koja vrska će opstati posle godinu dana bez sexa... možda zilotska  bliss jeeee

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...