konstantin Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Ja sam juce po svojoj slabosti baciso skic na neku erotsku scenu,al sta da radim,nisam jos dostigao nivo svetitelja.Al to mi malo nahranilo srce taman toliko da budem miran 15 dana.A da nisam skicnuo,svaki dan bi se grizao...i verovatno bih napustio post bez pricescivanja.Ljudi smo,skloni padu,bitno da nismo prasici da se valjamo u sopstvenim g... tj necistoti.Ne razipinji se kad vec ne moras :bla: Kazi slobodno 4chsmu1 Borim se..al stada radim .Mi bez zene smo mnogo veci podviznici,da znas 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Mislim da ne može ni Divna, nego ,eventualno, Pavle Aksentijević...i to ako se dobije blagoslov, naravno. :cheesy: prstgore algabacaju :group111: smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 У недељу навече сам се нашао са једним другом који ради на Британском броду па се нисмо одавно видели. Ударио сам био по некој ракичини, он пио црно пиво паметнији био од мене. Дођоше музиканти за сто код нас, оно шта би сте да чујете и ми почесмо да наручујемо и целу ноћ их држасмо, на крају све то оде у тотални бизар са безобразним бећарцима, оде ми кинта и за школарину што сам спремио, још сам повео и девојку и потпуно искључио њено присуство као да и није ту, а она би у земљу пропала да може, а види да сам се покидао па ми не каже ништа јер сматра да не вреди никаква прича. Сутра дан када сам се пробудио и кад ми је прошла предходна ноћ кроз главу што би Бора рекао у оној песми " Осећам се као последње говно"... ал шта би би. algabacaju E vidis da nas onomad nisi raskrinkao sad bi samo Koka Kolom nazdravio sa tim drugarom i nista od tih muka ne bi morao da prodjes. :group111: Мислиш да Кока кола није отров ? Знаш како, некада када сам шикао редовно са друштвом, то се пило по неколико дана без престанка, газда кафене нас остави да се сами служимо и оде да спава кући, уплашим се када помислим колико сам попио у тој фази живота. Међутим дошло ми је да променим животни стил што је довело и до тога сам редовно почео да идем у цркву, а да би могао да у недељу будем на литургији не могу у суботу да идем у кафане. Међутим стари човек се појави с времена на време. ти брате имаш неку чудну оралну фазу - никако да престанеш да пијеш :cheesy: prstgore клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap :cheesy: prstgore algabacaju :group111: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Мислиш да Кока кола није отров? Шта знам, вероватно јесте, али бар девојка не би у земљу пропадала. Што си на крај срца, учлани се у нашу кока кола ложу! Види се да си делија, наш латентни члан, само си мало стегнут. Талентован си, за годину дана би напредовао до спрајт ложе. Или бар навуци девојку на ракију. algabacaju Један мој комшија ради за Кока колу и на његовом примеру видим да на организационо устројство у Кока коли на секташким принципима функционише.мора да си ово ти :cheesy: prstgore Coca Cola Warehoues Fail - Video клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Da li je greh gledati filmove za vreme posta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Zavisi. Ako je televizijski niskobudzetan film - onda je OK t1007 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ти нискобуџетни филмови се не гледају за време поста... јујујују.... :229229229: :229229229: :229229229: Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Da li je greh gledati filmove za vreme posta? Зашто би било грех? Имаш документарне филмове, рецимо који могу бити много корисни јер су едукативног карактера. Питање је једино колико је корисно уопште, био пост или не био гледати неке филмове. То треба сваки појединац да одлучи по сопственој савјести. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ako se u filmu pojavljuje nasilje ili razvrat,onda nije preporucljivo gledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ako se u filmu pojavljuje nasilje ili razvrat,onda nije preporucljivo gledati. Онда мораш да се искључиш скроз кад је пост, да не чујеш случајно вијести из Либије, да не слушаш ни радио ни ТВ нити да читаш новине. Ако је гријех гледати филм у коме има насиља, а за вријеме поста, онда је гријех и кад није пост. Не постоји радња која је у посту гријех, а ван поста није. Кад је у питању филм у коме има насиља, и ако га гледаш, то нема шта бити гријех, осим што се поставља питање имаш ли користи од тог филма или немаш? Све ти је на слободу, али није на корист. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ako se u filmu pojavljuje nasilje ili razvrat,onda nije preporucljivo gledati. Ако је гријех гледати филм у коме има насиља, а за вријеме поста, онда је гријех и кад није пост. Не постоји радња која је у посту гријех, а ван поста није. А једење јагњећине? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ako se u filmu pojavljuje nasilje ili razvrat,onda nije preporucljivo gledati. Ако је гријех гледати филм у коме има насиља, а за вријеме поста, онда је гријех и кад није пост. Не постоји радња која је у посту гријех, а ван поста није. А једење јагњећине? Зе одредбе поста постоје црквена правила која треба да се поштују уз примјену мањег или вишег степена икономије како за кога, и ако се не поштују представљају гријех непослушања. Дакле није гријех јести јагњећину, него је гријех не бити послушан Цркви. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Ako se u filmu pojavljuje nasilje ili razvrat,onda nije preporucljivo gledati. То већ зависи од тога са којим циљем се такве сцене у филму појављују. Није исто сцена насиља која се појави, на пример, у филму Апокалипса данас, или Гвоздени крст, и сцене насиља у филму Командос. У прва два наведена филма оне су неопходне да би се истакла далеко дубља порука, док су у трећем ту ради јефтине забаве... Мада, како год да окренеш, никада не можеш ни знати на какве све сцене можеш налетети у неком филму док га не одгледаш... 0102_laugh Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 al se ovde stišalo... 0304_smile4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука