Драшко Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Да ли је по вама у реду што млади излазе у дискотеке, опијају се, долазе у разна искушења, остају до зоре и сл? Код нас у Цркви људи имају врло оштар став по питању ове теме... Oво болдовано не мора, мислим најгоре је што седе на ладан бетон шалим се. ДИскотека само по себи , мислим, није ништа лоше. Одлазе млади, друже се, играју, по неко пиво.... ту се упознају са неким финим девојкама, јер на форуму не иде баш онако.... и тако то Искушења могу да буду и на плажи....и на њиви, и у .... и у.... танананана Milan Suzic, Данче*, JESSY and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Pa meni je u redu da se povremeno izadje, ali naravno sve u granicama normale i da se normalno ponasa, bez opijanja i drugih gluposti Данче*, Maja Trifunovic, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 ranije su isli na prela i posela да али после посела, одмах кући! нема да неко залУта у штали Ђуро Станивук, ines, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 да али после посела, одмах кући! нема да неко залУта у штали Па у штали свакако не... Ал` на гумну, сењаку и сличним објектима... Deki992, ines, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Sve crnje i gore...sad je haos po tim nocnim klubovima,vidim po deci iz mog okruzenja,opijanje,narkotici,brza voznja kolima u ranu zoru i ko zna sta sve jos...roditelji danas imaju malo vremena da se posvete deci,a opet sve bi da im pruze i obezbede,a deca mahom sve bi da imaju i besne...prosto se zacudim kad cujem da su deca primerni djaci,poslusni,sportisti..sve potice iz kuce,vaspitanja,mada lose drustvo kad dete upadne,kontrole nema,roditelji su bespomocni -Владимир-, Milica89 and Драгана. је реаговао/ла на ово 3 Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Па у штали свакако не... Ал` на гумну, сењаку и сличним објектима... ијУУУУ бре Миланче!!!! Па откокуд си то то видео*?!!! ines је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Шалу на страну, дискотеке су некад била места културе. Није свако могао да уђе нити да се понаша било како. Данче*, Maja Trifunovic and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 ијУУУУ бре Миланче!!!! Па откокуд си то то видео*?!!! Слуш`о приче ines је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 (измењено) Шалу на страну, дискотеке су некад била места културе. Није свако могао да уђе нити да се понаша било како. Нпр. код Лазе Шећера у Светогорској... http://www.balkaninsight.com/en/file/show/First-diskotekque-in-Belgrade.jpg Измењено Мај 7, 2014 од Милан Ракић Deki992, Јефимија Крунић, JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Нпр. код Лазе Шећера у Светогорској... Не знам за то место, ја сам излазио у Сава Центар, па сам желатинирао косу (иха кад је било косе) Па се пицнеш, па које фармерке па ово оно, па песме, па денс :29dz8zk: Све је то за људе, само неки не умеју да живе нажалост :0203_cool: Милан Ракић, Deki992, Милан Б and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 A najjaci su mi ovi matorci sto se kao nesto iscudjavaju na nas mlade...Jao,jao Tesla,sto ne dovrsi onaj vremeplov sto si poceo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Па у штали свакако не... Ал` на гумну, сењаку и сличним објектима... У вајату? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 У вајату? вратите се на тему Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 У вајату? Kom? DankaM, Manolis, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Шалу на страну, дискотеке су некад била места културе. Није свако могао да уђе нити да се понаша било како. Tacno,sve je pocelo devedesetih,kad se pojavio "dizel fazon",turbo folk,sponzoruse...i ostale strahote koje su tadasnje generacije prihvatile,i tako s generacije na generaciju,i dalje traje. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука