Баба Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) je zlobna, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija. To je oštra, pakosna poruga, jaka ironija, obično zasnovana na paradoksu. Polazište joj je negativan stav prema onomu kojem je upućena Sarkazam bi bio da mu kazes da mlati gluposti.... Не. Сарказам би био да му кажем да је у праву и да таквог генија као што је он још нисам срео на форумима. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 И ти си маловеран? Схватићете сви ви једном анђеоску природу Теслину, али ће тада бити касно. Немојте после да кажете да нисте уимали прилику да чујете. Тебе и разумем, ти си атеиста, ви не можете да прихватите толико твтду храну, али ме онај Жељко забрињава што одбија да поверује. Мене забрињава то што ти претерујеш са конзумирањем забрањених супстанци. Ал стварно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Не. Сарказам би био да му кажем да је у праву и да таквог генија као што је он још нисам срео на форумима. A, za to si u pravu ... Odmah se vidi u njemu vispreno srpsko seljace ....( sarkstican sam za visprenost ) .... .smeha. Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Мада руку на срце ја више преферирам цинизам. Жао ми је само што сам несхваћен на овоме форуму. Ваљда је то мој усуд. Шта знам. На неким другим форумима ме просто обожавају, моји обожаваоци, наравно. Мада не бих рекао да је усуд, пре ће бити да је овде преовладала бездушност, што је мало чудно за један духовни форум. Али кад га окупирају оволики атеисти и неки идеолози онда није се чудити...јер форум је оних који на њему пишу а не како га назовеш. Уосталом не звао се ја живи споменик српске културе ако ово није истина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Sad vise nisi smesan nego presmesan, i to namerno radis, ides do krajnjih granica besmisla, pa sta znaci "obican" covek, pa svi ljudi na planeti su "obicni"... Da nije bilo Tesle ne bi ti sad mogo ovolko da kakis, jesi svestan toga? E, pa nisu svi.Ima nas raznih.Da nije bilo Tesle,bio bi neki drugi "svetlonosa" koga bi tvoja dusa pratila.Ne i intelekt! Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Da, sta bi bilo kad bi bilo... a ti si maximalni licemer sto vamo pljujes "svetlonosu" a svakodnevno koristis njegove izume... Al nisi ti licemer, nego nisi uopste svestan sta baljezgas... ne bi mogo dupe da obrises da nema izuma wc papira, mozda bi i mogo o cicak ili koprivu, al onda bi ti se ojela guza Tako ti animalnog intelekta, sto ne predjes lepo na muhamedanstvo, tamo nema frke sa izumima, pa ni sa dupe papirima, lepo koristis vodu pa se plahnes pa ondak odma posle toga govnjivim prsticima ruckas, prijatno! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Мада не бих рекао да је усуд, пре ће бити да је овде преовладала бездушност, што је мало чудно за један духовни форум. До те мере да сви (од којих си први ти) одбијају да виде да је тесла анђео. Последња времена су дошла кад су и такви као ти отишли у материјалисте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 @Benoblasteru,hoce makar jedan tvoj post proci bez dodatnih ispravljanja i prepravljanja.. za lecenje kompleksa nize vrste potrazi kompleksan u apotekama.Mozda pripomogne u dijalogu.....Nik o nema problem sa naucnim dostignucima,vec sa globalnom Teslomanijom. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 До те мере да сви (од којих си први ти) одбијају да виде да је тесла анђео. Последња времена су дошла кад су и такви као ти отишли у материјалисте. Да, знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Опет не знам о каквом национализму причаш. Свашта ти нешто привиђаш. Мој ђед је знао бар да чита, ако није знао да предвиђа ко ти и Тесла. И не спамуј сваку тему произвањем либерала да прозивају националисте, кад Тесла није био ни либерал, ни националиста, него анђео. Досадан си више. Bio je direktan Isusov potomak... zato su ga masoni i ubili... Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Bio je direktan Isusov potomak... zato su ga masoni i ubili... Тесла је Свети Грал. Масони мисле да су га убили, али се он само вратио у светлост из које се материјализовао и из које је добијао инспирацију за сва своја дела. Он се неколико пута материјализовао у историји и увек је човечанству доносио велика открића. По њему је добио име грчки град Теслалоники. Прометеј је био нико други до овај србски анђео. Сваки пут кад нам је долазио, масони би га предавали птичуринама капиталистичким да му једу утробу. Тесла се увек враћа. Сигуран сам да је ту међу нама. Можда има и налог на форуму. Можда је чак и технички администратор. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Тесла је Свети Грал. SVE VREME SU BILE U PRAVU!!! Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 SVE VREME SU BILE U PRAVU!!! Благо овој последњој и у овом и у оном животу, јер јој је одозго дано да види истину. Ко има уши, нека чује, а ко има очи, нека је гледа! Треба да је позову на ЖРУ диван! Млађони and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2013 Пријави Подели Написано Јун 10, 2013 Bio je direktan Isusov potomak... zato su ga masoni i ubili... Misliš Opus-Dei ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2013 Пријави Подели Написано Јун 10, 2013 Nego, jel mora ova ekipa uvek da ispamuje svaku temu ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука