Milan Nikolic Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 Подједнако сви имамо искушења. И ако неки хомосексуалац има искушења, нека се бори против њих и нека их савлађује, ко зна какав ће венац због тога задобити. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 Подједнако сви имамо искушења. И ако неки хомосексуалац има искушења, нека се бори против њих и нека их савлађује, ко зна какав ће венац због тога задобити. Наравно, само што прво мора да схвати и прихвати да је његова "сексуална орјентација" грех и заблуда, а не понос и љубав. када то схвати, онда је покајње већ почело и тада му треба дати сваку подршку. То и јесте наш циљ: да укажемо на хомосексуалност као на грех и пут у смрт, а не да спроводимо оксиморонизацију, стварајући некакве "православне хомосексуалце". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 Подједнако сви имамо искушења. И ако неки хомосексуалац има искушења, нека се бори против њих и нека их савлађује, ко зна какав ће венац због тога задобити. Наравно, само што прво мора да схвати и прихвати да је његова "сексуална орјентација" грех и заблуда, а не понос и љубав. када то схвати, онда је покајње већ почело и тада му треба дати сваку подршку. То и јесте наш циљ: да укажемо на хомосексуалност као на грех и пут у смрт, а не да спроводимо оксиморонизацију, стварајући некакве "православне хомосексуалце". Dobro, imam pitanje. Jesam li ja propagirao homoseksulanost? Jesam li ja stvarao svojim recima pravoslavne homoseksualce? U cemu se moj post po svom smislu razlikuje od tvog i Milanovog? Misljenje da je homoseksualnost greh i zabluda se podrazumeva, ovde govorimo o mogucnosti pokajanja za takve, odnosno, isceljenja koje ne mora nuzno imati sentimentalnu konotaciju. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 Подједнако сви имамо искушења. И ако неки хомосексуалац има искушења, нека се бори против њих и нека их савлађује, ко зна какав ће венац због тога задобити. Наравно, само што прво мора да схвати и прихвати да је његова "сексуална орјентација" грех и заблуда, а не понос и љубав. када то схвати, онда је покајње већ почело и тада му треба дати сваку подршку. То и јесте наш циљ: да укажемо на хомосексуалност као на грех и пут у смрт, а не да спроводимо оксиморонизацију, стварајући некакве "православне хомосексуалце". Dobro, imam pitanje. Jesam li ja propagirao homoseksulanost? Jesam li ja stvarao svojim recima pravoslavne homoseksualce? U cemu se moj post po svom smislu razlikuje od tvog i Milanovog? Misljenje da je homoseksualnost greh i zabluda se podrazumeva, ovde govorimo o mogucnosti pokajanja za takve, odnosno, isceljenja koje ne mora nuzno imati sentimentalnu konotaciju. Ја те, брате, нисам ни оптуживао. Само сам изнео своје мишљење, независно од твог. Не знам зашто се осећаш прозваним. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Подједнако сви имамо искушења. И ако неки хомосексуалац има искушења, нека се бори против њих и нека их савлађује, ко зна какав ће венац због тога задобити. Наравно, само што прво мора да схвати и прихвати да је његова "сексуална орјентација" грех и заблуда, а не понос и љубав. када то схвати, онда је покајње већ почело и тада му треба дати сваку подршку. То и јесте наш циљ: да укажемо на хомосексуалност као на грех и пут у смрт, а не да спроводимо оксиморонизацију, стварајући некакве "православне хомосексуалце". Недавно ми је једна девојка, када смо причале о рађању, рекла да њој Бог није дао да рађа децу.Размишљала сам о томе и питала се како она то може да зна, кад је релативно млада. И испоставило се да је лезбејка. Они су сами себе убедили да је њихово опредељење Божија, а не њихова воља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 ima li sigurnijeg skrovišta.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Bitno je da homoseksualizam ne postane racionalizacija, nesto sto ce umiriti coveka spoznajom da nije najgori i da ce, ako se bori protiv takvog vida greha, izbrisati sopastveni. To je zabluda na koju mnogi pristaju, imenujuci sebe borcima protiv greha, u sustini, zanemaruju sopstveni te zato treba shvatiti, naglasiti - blud jeste blud, nacin je manje bitan. Ako ste pratili, ap. Pavle izjednacuje rukobludnike sa homoseksualcima (I Kor. 6; 9-10.), tako da nikakav oblik borbe sa homoseksualcima (sem unutrasnje) nece, niti moze, izbrisati vas sopstveni greh dok, sa druge strane, heteroseksualni bludnik je podjednako u grehu kao i homoseksualni i to mora biti jasno. Mislite o tome... Otvorenog uma-otvorenog srca, mir vam - Ugrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Ja ne znam za Francusku, ali znam da su u Italiji poceli da skidaju krstove iznad tabli u skolama. Drug moj zivi i radi u Perudji i kaze kako je to vec stupilo na snagu. Tu se stvara veliki otpor Italijana prema pridoslicama koje su druge vere. A zato se i skidaju krstovi (sto bi Kristijan Golubovic rekao "krstevi"), da se deca druge veroispovesti ne bi nelagodno osecala. Ili cak i diskriminisano. I sad, Italijani mozda i sa pravom size. U sopstvenoj zemlji, gube pravo na sopstveno versko obelezje na javnim mestima. A opet ne ide ni da isteraju sve one koji nisu hriscani. По тој логици треба укинути и националну заставу и химну да се припадници других народа не осећају дискриминисано. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 По тој логици треба укинути и националну заставу и химну да се припадници других народа не осећају дискриминисано. Застава никог не дискриминише пошто више народа,тј. нација живе под једном заставом. Зато није дискриминација када се српска застава виори у нпр. Суботици,или Тутину. Једино ако застава није са свастиком,на које си навикао... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 По тој логици треба укинути и националну заставу и химну да се припадници других народа не осећају дискриминисано. Застава никог не дискриминише пошто више народа,тј. нација живе под једном заставом. Зато није дискриминација када се српска застава виори у нпр. Суботици,или Тутину. Једино ако застава није са свастиком,на које си навикао... Као Милан Стојадиновић. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 посвећено вама двојци клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 трт-трт... СрБски народни покрет "Збор" у одбрани Светосавља и СрБске Цркве. :0104cheesy: А ми СрПи смртници... slavabogu "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Jesu to oni Nova Iskra i Komentar ekipa? slavabogu :0104cheesy: dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Jesu to oni Nova Iskra i Komentar ekipa? 0409_feel 0110_hahaha 0110_hahahaма јок, то су неки репери 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 трт-трт... СрБски народни покрет "Збор" у одбрани Светосавља и СрБске Цркве. 0110_hahaha А ми СрПи смртници... 0409_feel Какве ово има везе са мном ? Иначе ти стављаш фотофрафије фашист у друштву твог идола. Опседнут си Миланом Стојадиновићем. Вероватно медитираш пред његовом сликом. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука