Eniz Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 Uvjerio sam se zaslijepljenošću naroda u zabludi njihovoj dok su emitirali onoga lafa Milana Tarota.Čovjek ih budalama pravi a oni ga slušaju... A ovaj od kad je došao Balkan je poludio. 360000 ulaznica prodato,katastrofa! negdje na netu sam toga vidjela na tube pa stvarno se zasmijala sa njegovim budalijama ,interesantno da narod zove ima tih na tv ovdje isto tako ali narod zove stvarno nije mi jasno i neshvatljivo to kako se u to sve uvuku i jos vjeruju slijepo u sveBog dao razum a oni ga zaboravili koristiti.Jedan pisac, britanac koji je napisao knjigu historija Bosne je rekao za balkance (za sve nas)Narod koji je sklon sujevjerjima i praznovjerjima, razni talismani konci, drveća koja ih štite , itd....Vidim da je to to kod ovih... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 On je prevarant iz više razloga: 1)Allahov Poslanik je rako:Čovjedku je bokje da dotakne svojom rukom žeravicu nego da dotakne tijelo žene strankinje. On ne samo da dotiče nego i masira često djelove tjela žena koji su iznad stomaka. 2)Kaže da dobija energiju sa pet planeta. Tu je veliki problem. Da bi neka od planeta mogla mu dati energiju ona mora imati razum , zatim biti u savezu sa drugim planetama pa da mu pošalju tačnu mjeru energije da ne izgori nedaj Bože.Naravno ovo su sve ludosti u koje samo razumom neobdaren može vjerovati. 3)Način slanja energije prema vodi je u vidu znakova masona a ne muslimana 4)Liječenje duševnih oboljenja koja imaju dijagnozu po islamu se vrši u psihijatrijskim ustanovama a koja nemaju dijagnoszu, liječenje je Kuranom i molitvama prenešenim od Allahova Poslanika a.s. Liječenje tjelesnih oboljenja se vrši u bolnicama a ne kod ovakvih. 5)On sam kaže da kada šalje energiju on govori jezikom kojeg ne razumije a odlika vračara je da govore nerazumljivim jezikom ili pišu talismane nerazumljivim jezikom. 6)Čovjek je zaradio ogromne pare na svojoj podloj ideji. Nemojte misliti da samo muslimani mu idu i ma tamo i pacijenata sa velikim duguljastim i manje duguljastim krstičima oko vrata. Čovjek kako sam kaže liječi sve bez obzira na vjeru. u blizini stanuje jedna familija ,turci ili neznam kosu ,cesto ih srecem tako da se pozdravljamo u prolazu sa zenom ponekad pricam, nisam stigla bas da nekoga upitam,mozda enez zna ,taj covjek kad me pozdravi pogled nikad mi neuputi upadljivo , jos stavi ruku na srce ,dlan i pogne cisto tako bar izgleda da glavu nagne pogne,za mene to novo nesto ,palo mi napamet uporedila kako ovaj zene lijeci masira na videu tu gledala,dok neki vjernici islamski kao ova familija mada mladji od mene ljudi ali svaka im cast Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 On je prevarant iz više razloga: 1)Allahov Poslanik je rako:Čovjedku je bokje da dotakne svojom rukom žeravicu nego da dotakne tijelo žene strankinje. On ne samo da dotiče nego i masira često djelove tjela žena koji su iznad stomaka. 2)Kaže da dobija energiju sa pet planeta. Tu je veliki problem. Da bi neka od planeta mogla mu dati energiju ona mora imati razum , zatim biti u savezu sa drugim planetama pa da mu pošalju tačnu mjeru energije da ne izgori nedaj Bože.Naravno ovo su sve ludosti u koje samo razumom neobdaren može vjerovati. 3)Način slanja energije prema vodi je u vidu znakova masona a ne muslimana 4)Liječenje duševnih oboljenja koja imaju dijagnozu po islamu se vrši u psihijatrijskim ustanovama a koja nemaju dijagnoszu, liječenje je Kuranom i molitvama prenešenim od Allahova Poslanika a.s. Liječenje tjelesnih oboljenja se vrši u bolnicama a ne kod ovakvih. 5)On sam kaže da kada šalje energiju on govori jezikom kojeg ne razumije a odlika vračara je da govore nerazumljivim jezikom ili pišu talismane nerazumljivim jezikom. 6)Čovjek je zaradio ogromne pare na svojoj podloj ideji. Nemojte misliti da samo muslimani mu idu i ma tamo i pacijenata sa velikim duguljastim i manje duguljastim krstičima oko vrata. Čovjek kako sam kaže liječi sve bez obzira na vjeru. u blizini stanuje jedna familija ,turci ili neznam kosu ,cesto ih srecem tako da se pozdravljamo u prolazu sa zenom ponekad pricam, nisam stigla bas da nekoga upitam,mozda enez zna ,taj covjek kad me pozdravi pogled nikad mi neuputi upadljivo , jos stavi ruku na srce ,dlan i pogne cisto tako bar izgleda da glavu nagne pogne,za mene to novo nesto ,palo mi napamet uporedila kako ovaj zene lijeci masira na videu tu gledala,dok neki vjernici islamski kao ova familija mada mladji od mene ljudi ali svaka im cast Turci su inače jako jednostavan i skroman narod.Mislim da imate dodir sa nekom finom muslimanskom porodicom.A opet ko zna! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 jeste fina familija , to ucitelj, teolog je covjek u skolama predaje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Како наша браћа исламске вере коментаришу тзв. записе којекаквих "хоџа" (под наводницима пошто често званично не припадају ни једној од џамија)? Како људи да препознају који је хоџа лажан? И коначно, да ли је уреду лечити Кур`анским методама било ког од припадника "народа књиге" без савета да се прво ипак обрати сопственом свештенству? Верујем да би било занимљиво и чути неке детаље о лечењу записима - шта је у тој пракси аутентично, а како препознати превару (поготоо ако се за помоћ обраћа неко ко није муслиман)? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Како наша браћа исламске вере коментаришу тзв. записе којекаквих "хоџа" (под наводницима пошто често званично не припадају ни једној од џамија)? Како људи да препознају који је хоџа лажан? И коначно, да ли је уреду лечити Кур`анским методама било ког од припадника "народа књиге" без савета да се прво ипак обрати сопственом свештенству? Верујем да би било занимљиво и чути неке детаље о лечењу записима - шта је у тој пракси аутентично, а како препознати превару (поготоо ако се за помоћ обраћа неко ко није муслиман)? zAPISIVANJE U ISLAMU JE STROGO ZABRANJENO!Bog štiti ne kojekakav zapis ili hamajlija ili talisman.Zašto to i neke hodže rade?Materijalizam je sladak, ljudi nekada sve na prodaju stave. Islam je čist od toga.Liječi se učenjem Kuran i dova koje su prenešene od Allahova Poslanika a.s.(molbi). Ko god radi sa zapisima on je jedno od dvoje ili vračar, ili varalica.To čestiti musliman nikada neće uraditi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 U Bosni poznajem trojicu ljudi koji liječe odnosno skidaju vradžbine na ispravan način.Njima dolaze i nemuslimani, i vjerujte mi neke stvari očima kada gledaš vidiš efekte tog liječenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 U Bosni poznajem trojicu ljudi koji liječe odnosno skidaju vradžbine na ispravan način.Njima dolaze i nemuslimani, i vjerujte mi neke stvari očima kada gledaš vidiš efekte tog liječenja.Jel ti to ozbilhno ili se šegačiš sa nama ovde? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 U Bosni poznajem trojicu ljudi koji liječe odnosno skidaju vradžbine na ispravan način.Njima dolaze i nemuslimani, i vjerujte mi neke stvari očima kada gledaš vidiš efekte tog liječenja.Jel ti to ozbilhno ili se šegačiš sa nama ovde?Jel ti ja brate izgledam da se šalim! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Skidanje vradzbina? Ovde pišeš protiv hodzina zapisa a podržavaš skidanje vradzbina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Skidanje vradzbina? Ovde pišeš protiv hodzina zapisa a podržavaš skidanje vradzbina Bog ti dao svako dobro.U islamu (da pojasnim) je vjerovanje da postoji sihr(vradžbina) Islam propisuje način rješavanja te vradžbine: 1)Učenje Kurana 2)Učenje molbi prenešenih od Allahov a Poslanika. Ko takvim metodom radi u skidanju vradžbina to je ok.a ko koristi metode zapisi, talismani itd, to je kod nas zabranjeno i čovjek koji to radi često prestaje biti musliman. Da li kod vas Dejane postoje vradžbine, tj da napakosrti vrag čovjeku.Da li kod vas postoji iscjeliteljstvo od toga? Da li postoji ispravan i neispravan način skidanja vradžbina kod vas? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Mi imamo zajednicu sa Hristom i borimo se protiv zla u sebi tako da svako može da baca kakve god hoće vradzbine! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Mi imamo zajednicu sa Hristom i borimo se protiv zla u sebi tako da svako može da baca kakve god hoće vradzbine!Jake ti zajednice, zašto onda po srpske je u Zetri kod Turabija? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Zašto i svečenstvo se bavi egzorcizmom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Zašto i svečenstvo se bavi egzorcizmom?da,ali to je posednutost a nije skidanje vradzbina! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука